Zvezda Reala želi u Barselonu: Na pomolu transfer kakav nije viđen više od 20 godina!

Fudbalski svet mogao bi uskoro da vidi transfer kakav je viđen samo tri puta u čitavoj istoriji

  • 4

Fudbalsko leto koje je pred nama moglo bi da donese jedan spektakularan transfer, kakav je u modernom fudbalu teško zamisliv. Naime, prema pisanju španskog Mundo Deportiva, postoji šansa da fudbaler Real Madrida pređe direktno u Barselonu!

Reč je o Francisku Isku, koji je nezadovoljan tretmanom kod trenera Zinedina Zidana, koji mu ne pruža pravu priliku da igra. Španski fudbaler smatra da više ne može da čeka šansu, jer misli da više nije klinac (25 godina), i ne razmišlja o produženju ugovora sa Kraljevskim klubom.

On je u Real stigao na leto 2013. godine i potpisao je ugovor na pet godina. Na leto će biti samo godinu dana od njegovog isteka, a Real ukoliko želi da zaradi jedina opcija jeste da ga proda, pošto bi on već krajem godine mogao da potpiše predugovor za bilo koji drugi klub.

Mundo Deportivo ističe da je Barsa favorit za njegov potpis, a takođe se navodi i da je Isko svojevremeno u mladosti bio navijač Barselone. Imao je fotografije u dresu katalonskog kluba i svom psu je dao ime Mesi.

Isko bi tako postao tek 13. igrač koji je nakon Reala zaigrao i za Barselonu. Dosad su tako nešto učinili Eto, Perez, Garsija Lara, Luis Enrike, Robert Prosinečki, Lopetegi, Hadži, Amador, Miler, Pereda, Perez, Lizaraga.

Ipak samo njih trojica su otišli direktno iz Reala u Barsu. Poslednji takav primer je Luis Enrike, aktuelni trener Barselone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA