≫ 

Savršen, bukvalno savršen gest Murinja za Ranijerija... i još bolja kritika Lestera! (VIDEO)

Portugalac je sa poštovanjem govorio o otpuštenom kolegi

  • 3
Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

 

Žozea Murinja je prilično potresla informacija da je njegov kolega Klaudio Ranijeri otpušten od strane Lestera.

 

Portugalac je ostavio fotografiju na Instagramu uz poruku podrške Italijanu, koji je na spektakularan način vodio "lisice" do istorijske titule u Premijer ligi.

 

>>> Da li biste vi smenili Klaudija Ranijerija da ste na mestu vlasnika Lestera?

 

- Legeneda Engleske i trener godine u izboru FIFA je otpušten. To ti je novi fudbal, Klaudio. Nastavi da se smeješ, prijatelju, niko ne može da obriše istoriju koju si napravio - napsaio je Murinjo.

 

Dan kasnije se menadžer Mančester junajteda pojavio na konferenciji za medije u majici na kojoj su ušiveni inicijali Ranijerija.

 

- Inicijali na majici su mala posveta nekom ko je ispisao najlepšu priču u istoriji Premijer lige. On je čovek po kom Lester treba da da ime stadionu i nakon svega je otpušten. Kada sam ja dobio otkaz, mislio sam da je to velika nepravda. Ipak, sada shvatam da je to samo sitnica u odnosu na ovo. Poruka na Instagramu i ova majica su mali znak pažnje za njega, ali verujem da mu ne trebaju nikakve posvete, jer niko ne može da izbriše ono što je uradio - rekao je Murinjo.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA