Grboviću se ne sviđa koncepcija tima Partizana: Pitaću Džikića šta je hteo sa tri četvorke! (VIDEO)

Zašto igra Vrabac, a ne Stevanović iz Dinamika koji je hteo za džabe da dođe u Partizan, rekao je legendarni košarkaš

  • 26

Proslavljeni košarkaš Partizana, a sada komentator u emisiji Zona Pres na SOS kanalu, Goran Grbović svake nedelje otvoreno i bez dlake na jeziku kritikuje košarkaška dešavanja.

>>> Grbović isprozivao legendu Partizana: Razumeš se u ekonomiju kao Marica u kriv...

Iako je veliki navijač Partizana ne propušta da kritikuje igru i sastav tima Aleksandra Džikića, kao i da istakne neke činjenice šta je trebalo da se uradi.

Tako je bilo i u novom izdanju emisije Zona Press u četvrtak posle ispadanja Partizana iz Lige šampiona i pobede Zvezde u Evroligi.

- Ja se lično ne slažem sa selekcijom i to je moje lično navijačko razmišljanje. Sad kada bi me pitao, mislim zašto Vrabac, a ne Stevanović iz Dinamika, zašto Ratkovica a ne Lazić iz Dinamika?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Zašto se ovakva košarka igra? Ja bih pitao Džikića i pitaću ga kad ga budem video. Šta je hteo sa ovakvim timom? Majstorović, Birčević, Veličkovič tri četvorke, jel hteo da da ubrza? Nije ubrzao. Da dobije kompaktnost? Nije je dobio.

- Šta se dešava kad staviš Birečvića i pomešaš ostale igrače, da li si ubrzao igru sa Ratkovicom? - pitao se Grbović i nastavio u dahu.

- Šta je hteo sa odbranom da postigne sa ovom selekcijom, a imao je vremena da sastavi tim? Nije kritika, samo kažem kao bivši igrač. Pošto novinari ne smeju da postavljaju ova pitanja jer se treneri ljute. Evo ja kao bivši igrač mogu da pitam.

Pogledjate celo izlaganje Grbovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    24. februar 2017 | 23:58

    Grba pobedio.Nasmejao me je do suza.Kako se samo poigrava sa ovim Tegeltijom.Hahahahah

  • Realno

    25. februar 2017 | 10:37

    Grba prica realno i sto se tice partizana i zvezde... Svaka cast vidi se da je prosao sve

  • V.M

    25. februar 2017 | 10:34

    Ne moze se kritikovati Grbovic.Covek je bio nevidjen igrac i ja kao Zvezdas kazem da je objektivan i upravu za sve sto kaze.Kao sto mi nije jasno sta Mitrovic radi u Zvezdi tako mi nije jasno sta Vrabac radi u Partizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA