≫ 

Vanja Udovičić obišao Arenu pred početak EP u atletici i poručio: Uradili ste sjajan posao (FOTO) (VIDEO)

Ministar omladine i sporta nije krio oduševljenje onim što je video u Areni

  • 0

Do početka dvoranskog Evropskog prvensta u atletici u Beogradu ostalo je još dva dana, a ''inspekcija'' ministra omladine i sporta u Vladi Srbije Vanje Udovičića je u potpunosti uspela.

Udovičić je nešto posle 11 časova stigao u obilazak Kombank Arene, gde su ga dočekali predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i direktor Slobodan Branković.

>>> Jevrosimović: U Areni ćete videti veličinu atletike, karte za Evropsko prvenstvo su skoro rasprodate

- Uradili ste sjajan posao. Na samo dva dana od početka EP... - obratio se Udovičić predsedniku ASS Veselinu Jevrosimoviću i pohvalio organizaciju.

- Ova dvorana je spremna i za Svetsko prvenstvo - kroz osmeh je odgovorio Jevrosimović nakon detaljnog obilaska sa ministrom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nedugo posle ''inspekcije'', Udovičić je održao konferenciju za medije:

- Za sportistu nema lepšeg osećaja nego da pred domaćom publikom brani boje svoje zemlje. Atletika je na ovo čekala preko šest decenija i mogu da kažem da je sve spremno za EP. Želimo da postavljamo evropske i svetske standarde. Jednim multisektorskim radom smo uspeli sve da poripremimo za početak takmičenja. Ova staza na kojoj stojimo će se naći na nekom mestu u Srbiji, što znači da nismo samo organizovati nešto da bi se reklo kako smo potrošili novac - rekao je Udovičić i dodao:

- Pozivam sve građane, ljubitelje sporta i atletike, da dođu i podrže naše atletičare. Atletičari su to zaslužili jer su u prethodne tri godine najviše napredovali. Atletičari su za ove tri godine osvojili ukupno 13 medalja. Ponavljam, sve je spremno i s ponosom mogu da kažem da apsolutno bezbrižno dočekujemo ovaj spektakl.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Potom se medijima obratio i predsednik ASS Veselin Jevrosimović.

- Arena je u potpunosti spremna. Sutra je generalna proba posle Balkanskog prvenstva. Ovo je najkomplikovaniji građevinski i tehnološki projekat koji je ikada napravljen u Areni. Pozivam sve građane da dođu u petak, subotu i nedelju da bodre našu reprezentaciju koja nije mala. Imao ih ukupno 12 i daće sve od sebe da obraduju naciju - rekao je Jevrosimović.

Podsetimo, prvenstvo se održava u Areni od 3. do 5. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA