Kvota na Barsu da osvaja LŠ je bila 40, pogledajte kolika je sada: Kladionice preko noći preduzele vanredne mere (FOTO)

Barselona je ponovo jedan od najvećih favorita za osvajanje titule u najjačem klupskom takmičenju, iako su je pred revanš protiv PSŽ-a svi otpisali

  • 4
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Iako je Barselona jedan od najmoćnijih timova sveta u poslednjih 20 godina, pobedom nad Pari Sen Žermenom u revanšu osmine finala naterala je fudbalski svet da je drugačije gleda ubuduće! Od sada, retko ko će za ekipu sa Nou Kampa reći da ima ''nemoguću misiju''.

>>> PSŽ je na Tviteru napisao samo jednu reč posle brutalnog poraza od Barse (FOTO)

>>> Nerealno koji su trik iskoristili za konačnu pobedu: PSŽ-ov fudbaler otkrio šta je pričao sa igračima Barselone na poluvremenu! (VIDEO)

Kada su savladali toliko moćan i skup tim kao PSŽ sa čak 6:1 i to sa tri postignuta gola u razmaku od 88. do 94. minuta, za njih više ništa nije nemoguće. To su očigledno shvatile i kladionice, koje su bukvalno preko noći promenile kvotu.

Nakon poraza Barse od 4:0 u Parizu, kvota na Barsu da će osvojiti Ligu šampiona skočila je na neverovatnih 40! Niko očigledno nije verovao da bi Katalonci mogli da izbace PSŽ posle tako teškog poraza.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ko je tada verovao, sada bi mogao da čeka ozbiljan novac ako je uložio čak i simboličnu svotu. Sada je više to nemoguće, pošto je Barsa preko noći ponovo postala jedan od glavnih favorita!

Kvota da Barselona osvaja Ligu šampiona sada je svega 3.5! Samo je jedan klub ispred njih prema kao favorit po kladionicama - Bajern Minhen.

Kvota na Bavarce je 3, pošto su u osmini finala pokazali surovu brutalnost i savladali Arsenal u dvomeču sa ukupno 10:2!

Zatim sledi branilac trofeja Real sa kvotom 5, na Juventus je 9, Borusiju iz Dortmunda 10, Atletiko Madrid 11, Sevilju 25...

Pogledajte i čitavu tabelu:

Printskrin: Oddschecker.com Printskrin: Oddschecker.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA