Bomba iz slobodnjaka bivšeg igrača Zvezde: Nikada ne biste očekivali da on ovako postigne gol (VIDEO)

Aleksandar Kovačević, zvani Aca Tenk, pokazao da osim defanzivnih kvaliteta poseduje i odličan šut, što nije bilo poznato navijačima Zvezde dok je nastupao za njihov tim

  • 2

Mnogi navijači Zvezde zapamtili su Aleksandra Kovačevića kao velikog borca, neumornog trkača i veoma snažnog fudbalera, koji je bukvalno ''orao teren'' na utakmicama u dresu crveno-belih. Zbog toga je i imao nadimak Tenk.

Iako je važio za dobrog tehničara u mlađim kategorijama, zbog čega je rano otišao u Olimpijakos još kao omladinac, kada se vratio na Marakanu nismo mogli da vidimo od njega zavidnu tehniku, niti šuteve iz daljine, niti kreativan pas.

>>> Kućni snimak Aleksandra Kovačevića i njegove žene zbunio sve na društvenim mrežama (VIDEO)

Posle Zvezde otišao je u Poljsku, a tamo kao da mu se volšebno vratila i tehnika. Naime, on je u duelu Slaska i Piasta, u kome je tim iz Vroclava poražen sa 4:3 na svom terenu, postigao sjajan gol i to iz slobodnog udarca.

Malo ko je mogao da očekuje da upravo na taj način postigne pogodak, jer se zaista retko dešavalo da čak i uputi kvalitetan šut ka golu dok je bio u Zvezdi.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Slask Wrocław vs Piast Gliwice Gol na 1:2... by bajera77

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    11. mart 2017 | 23:30

    Igracina

  • Prijatelj

    12. mart 2017 | 18:36

    Aca je vanserijski igrac,veliki prijatelj i human covek!Pred njim je tek sjajna karijera i puno golova!!! Acooo,samo napred!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA