≫ 

Đoković hvalio Kirjosa, i kratko poručio o terminu meča: Ne želim to da komentarišem

Srpski teniser je imao manje od 18 sati za odmor

  • 7

Posle 19 uzastopnih pobeda u Indijan Velsu, Novak Đoković je doživeo poraz. Baš kao i prošle nedelje u Akapulku savladao ga je Nik Kirjos, koji se ponovo oslanjao na svoj ubitačan servis.

Taj segment igre je Srbin prvo istakao u svojoj analizi meča.

- Servirao je izuzetno dobro kao u Akapulku. Nisam uspeo da vratim ritern koliko je trebalo, ni na prvi, a ni na drugi servis. Agresivan je veoma, napada i prvi a drugi servis i veoma je teško igrati protiv njega - rekao je Đoković, koji je za svoj prekiuti niz u pustinji rekao:

- Taj niz bio je neverovatan i ponosan sam na to, ali moralo je jednom da se završi.

Interesantno je da Đoković nije želeo da komentariše što je između ovog i meča sa Huan Martinom Del Potrom imao manje od 18 sati za odmor.

- Ne želim to da komentarišem - rekao je Novak, koji smatra da su uslovi za igru u Indijan Velsu dobri za servere kao što je Kirjos.

- Kada je tako, onda je u mojim gemovima bio veći pritisak, a ja sam popustio u prvom gemu na meču, pa je dinamika celog susreta odmah otišla na njegovu stranu. Nisam došao do brejk lopte, bilo je nekih gustih gemova, ali nisam uspeo da uradim ono što je potrebno u tim trenucima - poručio je Đoković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    16. mart 2017 | 09:34

    Svaka cast Djokovicu. Mnogo puta nas je obradovao i to se ne moze osporiti. Navijacu i dalje za njega dobivao il gubio ali... boze moj,dolaze mladji superiorniji,zeljni pobjeda...Ne moze se stalno pobjedjivati. Svemu dodje kraj pa i tome.

  • Dok

    16. mart 2017 | 09:23

    tenis nije vise prioritet ljubav te zove!

  • П.ф.к ц.г

    16. mart 2017 | 13:00

    Опуштено ноле , само незналице и злобни могу да те куде !! Нема фрке , иде мајами , вратићеш се ти брзо ..Десиће се клик , слједи шљака ђе си бриљантан! Нека ти париз пробуди шампионске емоције..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA