≫ 

Kirjos nije izgubio, a ispao u Indijan Velsu

Australijanac, zbog stomačnih tegoba, nije ni izlazio na megdan Roderu Federeru

  • 19

Veliki nalet australijskog tenisera Nika Kirjosa u Indijan Velsu je, silom prilika, zaustavljeno i on je morao da se povuče sa turnira u Kaliforniji.

Teniser koji je eliminisao Novaka Đokovića u osmini finala, predao je meč protiv Rodžera Federera kome nije ni izlazio "na crtu" zbog stočanih tegoba koje su ga prikovale za krevet.

Tako je Švajcarac, bez borbe, prošao u dalju krug takmičenja.

- Nažalost, neću moći da igram zbog bolesti. Sumnjam na trovanje hranom i molim se da nije ništa ozbiljnije - napisao je Kirjos i dodao:

- Posle besane noći u bolovima nije mi ostalo snage da izađem na megdan velikom šampionu Rodžeru Federeru. Da bih dao sve od sebe i imao neku šansu, moram da budem u najboljoj formi. Ovu odluku nisam doneo lako, to su mečevi za koje se spremamo, ali nisam u stanju da izađem na teren. Žao mi je što ću razočarati navijače, ali zdravlje moram da stavim na prvo mesto. Nadam se da će oni razumeti. Rodžeru želim sve najbolje u nastavku turnira, a svima se zahvaljujem na pruženoj podršci. Sigurno ću se vratiti. Hvala vam.

Daljinac baner

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    17. mart 2017 | 19:41

    Providno, jednom je isto tako pustio Federera, to je neki dogovor.

  • Tanče

    17. mart 2017 | 19:56

    Sad mi je sve jasno, pred susret sa Novakom potegao malo iz bocice, a da to napravi protiv Federera bilo bi previse sumljivo, pa je grbavko odustao.

  • Belasica

    17. mart 2017 | 21:23

    A zašto nije imao stomačnih tegoba dva dana unazad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA