≫ 

Federer se smejao Vavrinki dok je plakao posle finala, a kada je on to video žestoko ga je prozvao! (VIDEO)

Čudna situacija viđena je nakon finala Indijan Velsa, ali je sve proteklo u prijateljskom tonu, iako su pale i neke psovke

  • 19

Rodžer Federer je nastavio sa sjajnim partijama ove sezone, i posle Australijan opena osvojio je i prvi Masters u 2017. godini. U finalu je savladaio svog sunarodnika i prijatelja Stena Vavrinku sa 6:4, 7:5 i tako osvojio 5. titulu u Indijan Velsu.

To mu je bila i 20. pobeda iz ukupno 23 međusobnih duela sa Vavrinkom, kome je poraz teško pao, što se videlo i po njegovom govoru nakon meča, gde nije mogao da zadrži suze.

- Izvinite, umoran sam posle 10 dana - počeo je Vavrinka drhtavim glasom, pa obrisao suze, a zatim nekako nastavio.

- Voleo bih da čestitam Rodžeru, on se smeje, on je se*onja, ali to je ok - uz osmeh je prokomentarisao, što je izazvalo još jači smeh Federera.

- Izgubio sam neke teške duele protiv tebe, kada si igrao finale Australijan opena ja sam bio tvoj najveći navijač. Čestitam tebi i tvojoj porodici, svi koji vole tenis vole da te vide na ovom nivou i nadam se da će tako biti i narednih nekoliko godina - poručio je Vavrinka.

Novinari su kasnije pitali i Federera zašto se smejao tokom Vavrinkinog govora. Trenutno šesti teniser sveta imao je spreman odgovor na to.

- U stvari sam pokušavao da ga oraspoložim. On to zna. Pokušavao sam da mu, kada pogleda u mene, ne ‘vratim‘ tužno lice. Gledao sam u njega u stilu: ‘Bićeš u redu‘, nasmejao sam se, možda da mu skrenem misli. I mislim da sam uspeo - rekao je Federer.

Takođe su ga pitali da li je to bilo prvi put da ga je neko nazvao šu*kom, na šta je Federer odrično odgovorio.

- Šalite se? Nije, desilo se to i mnogo puta ranije. Zato to prihvatam kao kompliment. Nema uvek kamera okolo, tako da me nazovu tako nekad. Vrlo često, zapravo. Na terenu je bio prvi put, ali osećaj je bio dobar - istakao je Federer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki78

    20. mart 2017 | 11:52

    Svajcarska ljubav...Vratice se Novak...Kada se najmanje budemo nadali,i bolji i jaci i brzi...Verujemo u njega jer na svetu od njega boljeg nemamo...Volimo te Nole....

  • doktor

    20. mart 2017 | 12:55

    Ne postoji odvratniji igrac od Federera!

  • Dane

    20. mart 2017 | 11:56

    Nije on seronja, on je jedan odvratno biće, zaboravio je kad je cmizdrio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA