Paklen žreb za Troickog i Federera u Majamiju: Viktor ide na Raonića, Rodžer na Del Potra!

Srpski predstavnik nije imao sreće na žrebu, a derbi se očekuje u trećem kolu kada bi moglo da dođe do susreta Federera i Del Potra

  • 1

Masters u Majamiju biće specifičan, jer na njemu neće igrati prva dva igrača sveta, Endi Mari i Novak Đoković, koji propuštaju drugi Masters sezone zbog povreda. Tako će Sten Vavrinka prvi put u karijeri biti nosilac na turniru iz serije 1000.

>>> Agasi bodri Novaka podsećajući ga na NATO bombardovanje: Čistio je gelere sa terena, siguran sam da zna koliko je život težak!

U Ki Biskejnu je održan žreb, gde je jedan kostur predvodio Vavrinka, a drugi deo Kei Nišikori. Švajcarac je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom duela Zebaljos - Elijas. Potencijalni rivali u četvrtfinalu su mu Kirjos ili Gofan, dok bi u polufinalu mogli da gledamo reprizu finala iz Indijan Velsa, pošto je tada moguć duel sa Rodžerom Federerom.

Federer a u drugom kolu čekaju ili Kačanov ili Švarcman, dok ga već u trećem očekuje derbi duel sa Huanom Martinom Del Potrom, Švajcarcu su na putu do polufinala još i Sem Kveri ili Bautista Agut, a u četvrtfinalu Dominik Tim.

Drugi deo kostura predvodi Nišikori, koji bi u drugom kolu mogao da igra protiv Verdaska. Viktor Troicki se takođe nalazi u tom delu žreba i u prvom kolu igra protiv Tijaga Monteira, dok bi u slučaju prolaska u drugu rundu igrao protiv trećeg nosioca, Miloša Raonića.

Nadal će u 2. kolu igrati protiv Dudija Sele ili kvalifikanta, a u 4. kolu bi mogao da igra protiv Dimitrova.

Pogledajte i kako izgleda ceo žreb!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA