Potoci suza u svlačionici Nemačke

"Iako smo svi razočarani, ne treba sad da napravimo grešku i preispitujemo ko je kriv i zbog čega. Ekipa je odigrala odlično na Evru, a bili smo dobri i u drugom delu protiv Italijana", smatra selektor pancera Joakim Lev

  • 0

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev otkrio je da su u svlačionici "elfa" tekli potoci suza posle poraza od Italije u polufinalu EURA.

Lev je nakon susreta otkrio koliko je ovaj poraz pogodio njegove momke.

- U svlačionici teku potoci suza. Ne čuje se ni muva. Niko ne progovara... - izjavio je selektor pancera i dodao:

Selektor Nemačke smatra da je za primljene golove protiv Italije kriva odbrana, ali je pohvalio izdanje celog tima u drugih 45 minuta.

- Iako smo svi razočarani, ne treba sad da napravimo grešku i preispitujemo ko je kriv i zbog čega. Ekipa je odigrala odlično na Evru, a bili smo dobri i u drugom delu protiv Italijana. Italijani su pogotke postigli iz grešaka naše odbrane. Ipak, cela ekipa je pokazala veliko srce u drugom poluvremenu. Momci nisu odustajali do posljednjeg zvižduka. Bilo je teško očekivati da ćemo okrenuti 0:2 protiv Italije – smatra Lev.

Nemački mediji osuli su drvlje i kamenje na „jogija“ zbog njegovih taktičkih „zavrzlama“ u polufnalu, a on je pokušao da objasni šta je hteo tim potezima da postigne.

- S Krosom sam želeo da osnažim sredinu i limitiram dominaciju Pirla i Montoliva. Gomez je postigao tri pogotka na prvenstvu i bio je sjajan na treningu, baš kao i Podolski. Uostalom, s njima dvojicom u napadu smo dobli prve dve utakmice u grupi – rekao je selektor "manšafta".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA