≫ 

Dobili smo informaciju iz Zvezde: Ovako su prokomentarisali vest da Jović ide u Barsu

Odmah posle poraza od Olimpijakosa pojavila se informacija da su crveno-beli prodali prvog plejmejkera, međutim, sa Malog Kalemegdana to odlučno demantuju

  • 8
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Odmah posle teškog poraza Zvezde od Olimpijakosa u pojedinim medijima odjeknula je informacija da je Stefan Jović prodat Barseloni, upravo ekipi kojoj crveno-beli gostuju već u petak.

Prvi plejmejker Zvezde je bio pored klupe za rezerve na utakmici protiv bratskog kluba iz Atine i nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima na bitnoj utakmici zbog povrede leđa koja ga muči već duže vreme.

Navodna informacija određenog medija bila je da povreda nije toliko ozbiljna, ali da Jović ne sme da rizikuje previše, jer u slučaju komplikacija navodno dogovoreni transfer u Barselonu ne bi bio realizovan.

>>> Zvezda bez Jovića nije isti tim: Podaci za brigu Delija i Radonjića!

Proverili smo ove navode o kojima bruji sportska javnost od ranog jutra u Srbiji, a naš dobro upućen izvor iz Zvezde samo je kratko demantovao tu informaciju.

- Glupost, kao što je bila glupost i informacija da se Pero Antić vraća u Zvezdu - kratko je poručio naš izvor sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Stefan Jović je propustio poslednjih nekoliko utakmica u Evroligi, kao i u ABA ligi zbog povrede leđa. Na sve to, pred prvi meč plej-ofa regionalne lige protiv Budućnosti se i razboleo, ali je pred Olimpijakos bio nešto bolje. Ipak, nije bio spreman da pomogne ekipi, a teško je očekivati i da će to biti slučaj protiv Barselone.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK idea Zagreb Zeleznik Nemanjina

    23. mart 2017 | 10:58

    Informacije ,dezinformacije,tralalaa od 2011 g

  • Stockholm

    23. mart 2017 | 10:38

    Govorili su i da je glupost da Miler i Zirbes idu u Makabi..... Para vrti gde burgija nece i cao !

  • Pakleni Zvezdas

    23. mart 2017 | 10:52

    Ista situacija kao i prosle godine sa Milerom i Cirbesom, kao navodno nije tacno da idu, a onda na kraju sezone oni stvarno odu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA