Jevrosimović: Kandidovali smo se za Svetsko dvoransko prvenstvo! (VIDEO)

Pokazali smo vrhunski nivo organizacije na proteklom Evropskom šampionatu i ja se lično nadam da možemo da dobijemo organizaciju Svetskog prvenstva, rekao je predsednik ASS

  • 0

Veselin Jevrosimović predsednik atletskog saveza Srbije istakao je da su velike šanse da naša zemlja dobije organizaciju Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2020.

>>> Atletski savez Srbije dodelio zahvalnice partnerima na EP u atletici! (VIDEO)

Srbija se pokazala kao odličan organizator atletskih događaja jer je minulo Evropsko prvenstvo u Kombank Areni okarakterisano kao najbolje organizovano do sada.

- Šanse za dobijanje Svetskog prvenstva su nam velike. Do kraja marta je rok za prijacu, a mi smo se već kandidovali i ja se lično nadam da imamo velike šanse, jer smo pokazali vrhunski nivo u organizoiacionom smislu. Ima tu i drugih kandidara, ali borićemo se da dobijemo ovo takmičenje.

Proteklo evropsko prvenstvo je najbolje organizovano do sada i najmasovnije koje je ikad održano. Ja sam veliki optimista - rekao je Jevrosimović

On je dodao da se nastavlja izgradnja atletske infrastrukture

-Mi planiramo izgradnju još jedne dvorane koja počinje sledeće nedelje, a to je dvorana u Ćupriji, jer se atletska staza iz Arene preselila u Ćurpiju. Nadam se do kraja godine da ćemo dobiti i tamo dvoranu.

-U planu je izgradnja atletskog stadiona u bloku 45 i to treba da bude stadion sa kojim ćemo se kandidovati za EP na otvorenom - poručio je Jevrosimović

Pogledajte izjavu na 39,15 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA