Hečer otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu kada je krenuo na poslednji šut! (VIDEO)

Plejmejker Partizana je već navikao da ove sezone rešava neizsvesne utakmice

  • 3

Junak Partizanove pobede nad Cedevitom, Vilijam Hečer ispričao je novinarima kako se osećao u psolednjim sekundama meča kada je uzeo loptu za poslenji šut.

>>> Veličković: U Zagreb se ide da se pobedi! (VIDEO)

Podsetimo, Cedevita je vodila 73:72, na 7 sekundi pre kraja, a onda je Hečer u poslednjem napadu naskočio u reket i iz skok šuta pogodio.

>>> Crno-beli vulkan emocija: Navijači u transu, Džikić grlio Hečera kao sina posle triler pobede nad Cedevitom! (VIDEO)

- Volim da budem u tim situacijama da rešavam meč. Bio sam i u PAOK-u u takvim situacijama. Uzimam tu odgovornost, uzimam je sa ponosom - rekao je Hečer i dodao:

- Da budem iskren. U tim trenucima nisam imao nikakva osećanja, nisam bio nervozan. Nisam razmišljao da li ću pogoditi ili promašiti, samo sam se koncentrisao da izvedem šut

Pogledajte izjavu Hečera:

(Jovana Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    26. mart 2017 | 11:37

    Prolazile su ti 'kroz glavu' SVE one price o gasenju i ponovom pravljenju-mutanataaaaaa .!. XXAAXXAA .!. ..gasi, pravi, pa opet gasi..i tako u krug, 'samo' je KKP-VECAN !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA