≫ 

Džikić: Nisam zadovoljan kako treniramo, ali prinuđeni smo na to. Najvažnije je da smo pobedili! (VIDEO)

Naša sezona se deli posle Niša i pre Niša. Ja nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinuđeni smo na neke stvari i tu nema kompromisa, rekao je trener Partizana

  • 7

Trener crno-belih Aleksandar Džikić je čestitao posle pobede svog tima i Cedeviti i svojim igračima na predstavi.

>>> Crno-beli vulkan emocija: Navijači u transu, Džikić grlio Hečera kao sina posle triler pobede nad Cedevitom! (VIDEO)

- Čestitam pre svega Cedeviti na vrlo dobroj utakmici i mojim igračima na pobedi. Atmosfera je bila takva kakva jeste. Cedevita je vrlo iskusna i kvalitetna. Oni su u ovakvoj atmosferi uspeli da odigraju prilično precizno šuterski. Šutirali su preko 50 odsto celu utakmici. Možda smo mogli da odigramo bolje, ali generalno pobedili smo i to je najvažnije - rekao je Džikić.

>>> Veličković: U Zagreb se ide da se pobedi! (VIDEO)

Na pitanje novinara da li će ovakva završnica uticati psihički na Paritzan i Cedevitu pred majstoricu, Džikić je rekao:

- Odluka lige je da se polufinale igra na sedam dana. Tako da ima vremena da se svi krajem marta odmorimo i da se psihički čovek vrati u normalu, a da li će imati poseban efekat, zaista ne znam. Pravo da vam kažem, pojma nemam. Naša sezona, čuli ste ovo 101 put.

- Naša sezona se deli posle Niša i pre Niša. Ja nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinuđeni smo na neke stvari i tu nema kompromisa. Sad konkretno nam ovakav raspored odgovara zbog tako nekog stanja. Luković je jedanput trenirao i danas igrao 11 i po minuta. Gordon se vraća. Tako da to je to - - zaključio je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. mart 2017 | 08:36

    А шта то беше у Нишу, подсетите ме? А тако нек се настави и даље.

  • Mico

    26. mart 2017 | 07:48

    Ti batee si izgubio kompas nemozes petorku da nadjes pustio te gordone ratkovice koprivice molim te to ni za mahalu ne bi mogli da igraju.. 15 sekundi pre kraja pravi faul bre i imas napad ne branis i pogadjaju trojku jel pratis ti utakmicu il ne da oni bolje su sutirali trojke nego bacanje ... pa opet predzadnji napad bez ideje al bogu hvala hecer sam jer nema kome da da pa zavrsava u zadnjem sekundu napada i zadnji isto..

  • Izet

    26. mart 2017 | 06:37

    A gdje ti se vraca Gordon...pojma momak nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA