Peđu Mijatovića pitali da li bi danas igrao za Srbiju ili Crnu Goru, nije imao dilemu!

Bivši as Reala žali što nije imao priliku da igra za Crnu Goru

  • 74

Legendarni fudbalski reprezentativac Jugoslavije Predrag Mijatović rekao je da bi u današnje vreme igrao za Crnu Goru.

- Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru- poručio je Mijatović za CDM.me.

On je poručio i da veruje kako tim Ljubiše Tumbakovića može na Mundijal.

- Poljaci su favoriti i to ne samo pod Goricom, već u celoj grupi. Međutim, fudbal je takav da se često dešavaju iznenađenja i verujem da Crna Gora može da ga priredi. Nikada “sokolovi” nisu igrali na velikom takmičenju i to je ono što nedostaje u odlučujućim momentima. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovek ume da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači - zaključio je Mijatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    26. mart 2017 | 15:36

    Dobro se secam 1998 imala sam tad deset godina i pratila sam sa tatom utakmucu,posto je moj tata pratio sa tolikom paznjom.Verovatno mene kao dete je privuklo da i ja pratim.Sta hocu da kazem,da Bigdom ni tad nije bila CG u sastavu Srbije ne bih ovaj baksuz promasio penal.Posle tad nikako nismo imali srece u fudbalu.Nadam se da ce mi sad imati.A ovom gospodinu da nije bilo Beograda nikad ne bih stigao do. Spanskig Reala.Stoga sve su to pokindirane tikve od Crnogarac stekni slavu preko Beograda i onda glume da su pravi Crnogorci.Neka oni prave slavu u Svojoj dragoj drzavici a da Srbiju i Beigrad da zaobilaze....

  • Pedja Moravac

    26. mart 2017 | 15:47

    I opet kazem,Crnogorce u Crnu Goru!!!

  • Sasa

    26. mart 2017 | 17:10

    Ja mogu samo reci ovo ja sam rodjen i zivim u Podgorici, osecam se Srbinom kao sto su bili Njegos i Kralj Nikola Prvi stoga imam i dvojno drzavljanstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA