Prosinečki: Nikada više u Dinamo, naneo mi je previše bola!

Trener Zvezde priznao je da bi voleo da sedne na klupu reprezentacije Hrvatske, ali je odbio svaku pomisao o povratku u zagrebački Dinamo

  • 0

Posle odlaska Slavena Bilića sa klupe reprezentacije Hrvatske, selektorsku funkciju obavljaće Igor Štimac. Ipak, u Hrvatskoj je veliki broj onih koji smatraju da nekadašenji defazivac nema trenersko znanje i talenat da dostojno odmeni Bilića. I sve je više onih koji misle da bi aktuelni trener Crvene zvezde Robert Prosinečki bio pravi čovek za tu funkciju.

- Sada o tome ne razmišljam. Ali, nikada ne znaš šta te čeka dalje u životu, pa jednog dana zašto da ne? To je moja reprezentacija, sa kojom sam bio treći na svetu. Ipak, ko zna da li će me iko uopšte želeti - rekao je Prosinečki za hrvatski "Maks sport"

Prosinečki je u tom intervjuu istakao i da nikada ne bi seo na klupu Dinama.

- Ne, nikada. Toliko sam puta dolazio u Dinamo i uvek sam odlazio razočaran i imao probleme. Dinamo je moja prošlost, tamo sam imao dosta divnih trenutaka, ali je to klub koji mi je naneo previše bola. Ne znam šta bi sve trebalo da se poklopi da bih promenio takav stav - naglasio je Prosinečki i na taj način poklopio nadanja Zdravka Mamića, koji je često znao da kaže da će dovesti Velikog Žutog na klupu "modrih".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA