NEVIĐENA IZDAJA: Legenda Reala već pomaže Barseloni, uskoro će da radi za nju!

- Ne može da kaže da nisam pravi "madridista". Moja savest je čista - poručio je slavni Raul Gonzalez

  • 8
Foto: Guliver/Otto Greule Jr/Getty Images

Foto: Guliver/Otto Greule Jr/Getty Images

 

Legenda Real Madrida da radi za Barselonu? Upravo je to jedna od gorućih fudbalskih tema u Španiji.

 

U pitanju je niko drugi do Raul Gonzales, koji je do nedavno bio najbolji strelac u istoriji Reala, dok ga nije pretekao Kristijano Ronaldo.

 

Raul se posle bogate igračke karijere posvetio obavezama u Primeri kao ambasador, a mediji prenose da on pomaže Barseloni i da bi uskoro mogao da počne da radi u tom klubu, mada se ne precizira šta.

 

- Volim da idem korak po korak. Prvo želim da se vratim kući u Madrid, a odluke o narednim projektima ću donositi kada dođe vreme. Barselona? Ne mogu reći da neću raditi za nju - rekao je Raul, da bi potom obrazložio:

 

- Fudbal je takav. Ne treba da se zaboravi da sam u Realu bio 17 godina i niko ne može da kaže da nisam pravi "madridista". Moja savest je čista.

 

Real je za 17 godina u Realu osvojio sve što je mogao, postigao 323 gola, da bi 2010. godine prešao u Šalke. Al-Sad i Njujork Kosmos su potom bile njegove naredne i poslednje stanice u karijeri.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guest

    28. mart 2017 | 23:00

    Način na koji je oteran je sramotan. I treba da im se osveti.

  • Glas naroda

    28. mart 2017 | 23:55

    Ko je koga izdao? Oterali su jednog od najboljih centarfora u istoriji iz kluba kome je srce dao i cija je ziva legenda. Nema gore izdaje od te

  • toplistanadrealista

    29. mart 2017 | 05:07

    I ako nije bio za penziju, cak sta vise, kada je bio najubojitiji, taj isti real ga je odbacio kao pseto i to na nagovor kristine sve zbog toga da kristina uzme dres sa brojem 7!!! Ovo su cinjenice, nemamo bas svi pamcenje ko girice..... Druga stvar, Raul Gonzales je dijete Atletika iz Madrida a ne reala!!! Podrska velikom majstoru!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA