Partizan "olakšan" putuje u Zagreb na majstoricu

ABA liga oglobila crno-bele zbog nesportskog ponašanja navijača

  • 3

Košarkaši Partizana u nedelju igraju meč sezone koji su izborili poenima Hečera u triler završnici druge utakmice plej-ofa ABA lige protiv Cedevite.

 

Epilog tog duela emotivno je iscedio sve navijače crno-belih koji su burno slavili pobedu svojih ljubimaca, ali bilo je mnogo onih koji se nisu poneli sportski ni u trenucima najveće radosti.

 

Ka gostujućim košarkašima u trenucima kada su napuštali teren poleteo je "plotun" projektila sa tribina zbog čega je u četvrtak na adresu KK Partizan stigla "čestitka" iz sedišta regionalnog takmičenja.

 

ABA liga je kaznila crno-bele sa 3.500 evra zbog ispada naviača po završetku meča, ali i tokom utakmice kada je delegat zabeležio ubacivanje predmeta na teren, uglavnom kovanica.

 

To je ujedno i jedina mrlja koja se može pripisati pristalicama Partizana koji su bukvalno nosili svoj tim do velike pobede.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vronski

    30. mart 2017 | 17:03

    Истина жива да партизанке овде се " олакшавају" као и сви из хрватске а кући кад оду онда су пристојни и мирни ко бубе. А овде нон- стоп олакшсвају се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA