Toni Parker jedva sačuvao oko, ne igra u Londonu!

Plejmejker francuske reprezentacije i San Antonija nastradao u tuči u jednom noćnom klubu Njujorku pošto mu se deo razbijene čaše zabio u levo oko. Na pripreme kao zamena pozvan Leo Vesterman, novi član Partizana

  • 0

Toni Parker, jedan od najboljih košarkaša Francuske u istoriji, možda propusti Olimpijske igre pošto i dalje ima problema sa okom koje je operisao pre 20-tak dana. Naime, igrač San Antonija je bio "kolateralna šteta" tuče u jednom noćnom klubu u Njujorku.

Operacija je morala da se obavi po hitnom postupku, jer je pretila opasnost da izgubi levo oko. Toni je bio sa reprezentaciojom poslednjih nekoliko dana, ali nije igrao u prijateljskim utakmicama protiv Italije i Obale Slnovače. Plejmejker Sparsa je otputovao nazad u SAD, na pregled kod specijaliste.

- Moram nazad u Njujork. Od pregleda specijaliste mnogo toga zavisi. Ljudi iz San Antonija su zabrinuti. I ja sam. Više odluka o igranju na Olimpijskim igrama nije moja. Sve je sada na lekarima - rekao je Parker.

U tuči u noćnom klubu njemu se parče stakla zabilo u oko, a lekari su Parkeru zabranili da trenira.

- Iako imam zabranu došao sam u Po, jer želim da budem deo tima - rekao je Toni.

Parkera će u reprezentaciji zameniti Leo Vesterman, najnovije pojačanje Partizana.

(D. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA