Ivaniševićev favorit za Rolan Garos nije Đoković: Hrvat je ipak imao sjajne reči za našeg tenisera (VIDEO)

Trener Tomaša Berdiha govorio je o trenutnoj situaciji u tenisu

  • 3

Proslavljeni bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević posle dužeg vremena našao se u Zagrebu, gde je govorio na temu današnjih prilika u tenisu.

Treneru Tomaša Berdiha se sviđa povratak iskusnih tenisera kao što su Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Falili su nam ovakvi Federer i Nadal. Federer koji osvaja gren slemove, Nadal koji je prvi favorit osvajanje za Rolan Garosa ubedljivo. Jedini koji ga može skinuti je Đoković, jer Federer neće ni igrati mnogo turnira na šljaci - rekao je nekadašnji gren slem šampion.

Novinar portala "Index.hr" upitao ga je za mišljenje o padu forme Novaka Đokovića, uz konstataciju da se priča o čudnom padi i o uticaju "spiritualnog vođe", misleći na Pepea Imaza.

- Ne znam, to mi je jako teško da prokomentarišem. Bodovna razlika koja je bila... U novinama pišu svašta, da li je to spiritualni ili ono... jedini on zna šta mu se događa u glavi. I jedino on zna kako će se izvući, on sam jedino može. Ja verujem da hoće jer je predobar teniser. Jedan ili dva rezultata, i Đoković će se ponovo vratiti tamo gde mu je mesto. Da mi je neko rekao da će izgubiti onakvu bodovnu prednost i ovako pasti, to nikad ne bih rekao - istakao je Ivanišević.

>>> Pitali smo Ivaniševića da li bi bio trener Đokoviću? Zbog njegovog odgovora Srbi će ga još više voleti!

Pogledajte kompletnu izjavu Ivaniševića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA