Vujošević vraća Vardu i dovodi talentovanog Hrvata?

Osim centra koji je karijeru počeo da pravi u crno-belom Duško Vujošević počeo sa pregovorima oko dovođenja 17-godišnjeg Maria Hezonje, sada člana Zagreba

  • 0

Posle dvojice perspektivnih i talentovanih košarkaša koji su već postali članovi Partizana, trener Duško Vujošević se, prema pisanju beogradskih medija, okrenuo i ka iskusnijim, koji bi trebalo da popune mesta nastala eventualnim odlaskom Pere Božića i Dušana Kecmana.

Posle Nikole Milutinova i novopečenog francuskog reprezentativca Lea Vestermana, Dule Vujošević i uprava su u priči oko povratka iskusnog centra Ratka Varde. Varda je u karijeri promenio 13 klubova, a sa 33 godine i dalje ne želi da se penzioniše. Međutim, kako to obično biva u ovom periodu, potvrdu je teško dobiti.

Osim Varde, kontakt je uspostavljen i sa jednim od najtalentovanijih igrača Hrvatske, Mariom Hezonjom. Hezonja, 17-godišnjak rođen u Dubrovniku, igra na poziciji "dva" i "tri", i trenutno je član Zagreba. Zanimljivo je da ga komšije nazivaju "novim Draženom Petrovićem".

Rasplet sledi u nekoliko narednih dana, a ukoliko potpise na ugovore stave ovi košarkaši, jasno je da će se crno-beli oprostiti od Božića, Kecmana i Katića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA