KRETEN! Ludi francuski atletičar udario 14-godišnju devojčicu koja radi kao maskota (VIDEO)

Kada je maskota prišla da mu čestita osvajanje zlatne medalje, Francuz ju je udario i odgurnuo. Pre samo godinu dana dotični se potukao na stazi sa drugim atletičarem

  • 2

Ono što važi za Marija Balotelija u fudbalu, to isto u atletici je Mahiedin Mekisi Benabad. Francuski atletičar je izazvao skandal i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Helsinkiju.

Mekisi Benadab je osvojio zlatnu medalju u trci na 3.000 metara stiplčez i, umesto da slavi prvo mesto i bude radostan, ponašao se kao kreten. Samo nekoliko momenata posle osvajanja prvog mesta mu je prišla 14-godišnja devojčica u kostimu maskote prvenstva da mu čestita, a onda je usledio sramotan gest. Umesto da primi čestitke, Francuz alžirskog porekla je prvo devojčici izbio iz ruke poklon koji mu je namenila, a onda ju gurnuo od sebe. 

Ovo mu nije prvi incident koji je izazvao. Pre godinu dana se potukao sa drugim francuskim atletičarem na stazi. Na mitingu dijamantske lige u Monaku se posle trke potukao sa kolegom iz reprezentacije Mehdijem Balom na zaprepašćenje svih prisutnih, jer je to prizor koji se ne viđa baš često u "kraljici sportova". Zbog toga je bio suspendovan deset meseci.

Incident je napravio i na EP u Barseloni, pre dve godine, kada je od maskote tražio da klekne pred njega, a onda ju je udario!?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA