≫ 

Lajović doneo četvrti bod Srbiji i poručio: Postajem kralj mečeva bez rezultatskog značaja! (VIDEO)

Naredni meč srpski teniseri igraće u gostima protiv Francuske u polufinalu. Taj okršaj na programu je od 15. do 17. septembra

  • 4

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je Haumea Munara sa 2:1 u setovima u četvrtom meču četvrtfinala Dejvis Kupa između Srbije i Španije.

Ovaj meč nije imao nikakav rezultatski značaj jer je naša reprezentacija ušla u polufinale već posle tri duela sa 3:0.

Ipak, teniska reprezentacija Srbije savladala je Španiju 4:1 u četvrtfinalu Dejvis kupa 4:0, pošto je u poslednjem singl meču Albert Ramos Vinolas savladao Nenada Zimonjića 6:2, 6:1.

- Nikad nije lako igrati mečeve bez značaja, ali je ipak važno. Igrao sam u Nišu Ded reber (meč koji nije važan) Postajem kralj ded rebera  - rekao je Lajović

Mladi Španac Munar je bolje startovao i, čini se, iznenadio Lajovića agresivnim nastupom u prvom setu. Na kraju ga je zasluženo dobio sa 6:2.

Ipak, tada se budi popularni Duci, uzvraća snažno u drugom setu (bilo je 6:1) i uvodi meč u treći, odlučjujući set.

Tu gostujući teniser pokazuje znatno bolji tenis nego u pretohodnom delu, ali ipak ne dovoljno dobar da bi slavio pobedu. Lajović rutinski, i reklo bi se, na iskustvo dobija taj deo igre sa 6:4 i ostvaruje sedmu pobedu u dresu nacionalnog tima - 2:1.

(Telegraf.rs/Rts)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA