≫ 

Juventus posle demoliranja Barse povukao potez kojim želi dodatno da ''spusti'' Katalonce

Stara torinska dama produžila ugovor sa svojim najvećim talentom

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Jedan od najboljih fudbalera Juventusa Paulo Dibala produžio je ugovor do 2022. godine, nepuna dva dana nakon što je sa dva gola srušio Barselonu (3:0) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

>>> Juventusov mađioničar neobično slavi golove: Šta Dibala želi da poruči? (VIDEO)

Sjajni Argentinac je neko vreme pregovarao sa petostrukim uzastopnim prvakom Italije oko nove saradnje, a sve dileme otklonio je posle meča u Torinu kada je izjavio da ga ne zanimaju ponude Real Madrida i Barselone.

- Ovo je veliki potez gledajući ka budućnosti, Dibala je naš još pet godina - navodi se u saopštenju Juventusa na zvaničnoj internet stranici.

Torinski tim će ujedno platiti osam miliona evra Palermu, nekadašnjem klubu Dibale, na osnovu ranije sklopljenog transfera.

Dibala će postati drugi najplaćeniji igrač Juventusa sa rastujućom platom do sedam miliona evra, što je za 500.000 evra manje od Gonzala Iguaina.

Ovako je Juve posle rasturanja Barselone u prvom meču, zadao Kataloncima dodatni udarac potpisivanjem novog ugovora sa igračem koga su pikirali kao najveću transfer želju i naslednika Lionela Mesija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA