Pogledajte kako je Mesi driblinzima školovao Dibalu i pokazao mu da je i dalje tata (VIDEO)

Dva argentinska mađioničara u direktnom duelu bio je jedna od najupečatljivijih scena četvrtfinala između Juventusa i Barselone

  • 14
Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Barselona i Lionel Mesi doživeli su novo poniženje u Ligi šampiona, pošto ih je Juventus u utorak demolirao u prvoj utakmici četvrtfinala najelitnijeg takmičenja sa 3:0. Junak Stare torinske dame bio je argentinski mađioničar Paulo Dibala, koji je postigao dva gola.

>>> Juventusov mađioničar neobično slavi golove: Šta Dibala želi da poruči? (VIDEO)

Upravo Dibalu mnogi smatraju naslednikom Lionela Mesija u godinama koje dolaze, pa je njihov duel bio posebno interesantan fudbalskim zaljubljenicima.

U jednom momentu su upravo njih dvojica bili u direktnom duelu. Mesi je imao loptu kod sebe i driblinzima je ''bacakao i lomio'' Dibalu, koji je čak tri puta menjao pravac posle Mesijevih poteza, ali je išao u pogrešnom smeru.

Kao da mu je Mesi tom prilikom pokazao ko je i dalje kralj. Ipak, Dibala je imao više razloga da bude zadovoljniji posle utakmice, jer je sa dva gola verovatno trasirao Juveu put ka polufnalu Lige šampiona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mata

    12. april 2017 | 18:50

    Mesi je najbolji bfudbaler ove igre svih vremena!

  • Nikola

    12. april 2017 | 17:51

    ahahahah mesi mu pokazao ko je tata ahahah. Zbog glupog driblinga mu kao pokazao ko je tata. A to sto ce dibala sa svojs dva komada da izbaci barsu iz lige sampiona to nema veze

  • nibrS

    12. april 2017 | 19:42

    Bravo za Mesija.... 0:3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA