ŠVAJNI, LEGENDO, SAD SI STVARNO SRPSKI ZET: Švajnštajger pričao na našem jeziku i poslao poruku navijačima u Srbiji (VIDEO)

Suprug Ane Ivanović trudi se da nauči jezik svoje drage, a znanje je demonstrirao i tokom jednog intervjua

  • 15

Bastijan Švajnštajger je posle dolaska u Čikago Fajer, gde mu je trener Veljko Paunović postao prava zvezda u Americi. Poznato je da u Čikagu živi veliki broj Srba, a to je i sam Švajnštajger brzo shvatio kada se sa svojom suprugom Anom Ivanović preselio u ovaj grad.

Legendarni Nemac je sada postao i definitivno pravi srpski zet, a sve bolja priča i srpski. Iako ističe da ne priča baš najbolje i da svakodnevno pokušava da ga poboljša, ipak smo mogli da čujemo po prvi put i da nešto priča na spskom jeziku.

On se sa oduševljenjem odazavao na intervju za srpske medije, za Dnevnik Zapadne Srbije.

- Slabo govorim srpski, malo - rekao je Švajnštajštajger na srpskom, pa ipak dao intervju na engleskom, kojim se bolje služi.

- Osećam se odlično ovde, bilo nam je lako da se uklopimo i klub nam je mnogo pomogao. Ana i ja se odlično prilagođavamo, sve je dobro, upoznali smo mnogo Srba, ljudi su mnogo ljubazni. Srećan sam da imam srpskog trenera Veljka Paunovića i Nemanje Nikolića u Čikagu, pomažu mi da poboljšam svoj srpski.

Na kraju intervjua Bastijan je još jednom demonstrirao znaje srpskog, jer je rekao ''Nema na čemu'', nakon što mu je novinar zahvalio na izdvojenom vremenu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA