Fudbaleri Partizana video porukom čestitali Vaskrs (VIDEO)

Igrači srpskog vicešampiona su i potpisivali jaja

  • 7

Prvotimci Partizana, predvođeni šefom stručnog štaba Markom Nikolićem, poslali su poruku mira, sreće, ljubavi i blagostanja povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa!

Tom prilikom na trpezi našla se i korpa sa petnaest crno-belih jaja sa potpisima prvotimaca Partizana i članovima stručnog štaba.

Tu je i video poruka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    16. april 2017 | 10:37

    MIR BOZIJI BRACO SRBI-GROBARI !!! HRISTOS VASKRSE !!! DA BOG UVEK CUVA SRBE-SD PARTIZAN-GROBARE i MAJKU SRBIJU !!!

  • The Spatula

    15. april 2017 | 22:15

    Zao mi je sto ovo moram napisati, nadam se da cete objaviti komentar, jer nije zlonameran vec zelja da bilo ko preduzme nesto u ovoj zemlji. Nekad je bio odmor, ponos, ici sa decom, porodicom na utakmice. Navijali smo i tada za razlicite boje, razlicite timove, ali nije bilo tolikog nasilja. Mogli smo nositi majice od bilo kog kluba i spokojno se setati ulicom, a sada? Dokle smo dosli? Dosli smo do te mere, da nam deci prete, da ih tuku ako obuku majicu od rivalskog tima? Zasto ne uvedete vec jednom red u ovoj zemlji? Zasto huligane stitite, zasto? Koliko mladih treba da nastrada zbog majice, zbog utakmica, zbog navijanja? Da li je to vise sport ili sta je? Zasto mom detetu ili tamo nekom da prete? Zasto? Jel treba svako da uzme pravdu u svoje ruke ili sta vec? Zaato da razmisljam sta ce biti sa mojim detetom jer je obukao majicu zvezde a nekom se to nije svidelo? Dokle ce se Srbija deliti na grobare, cigane i jos kojekakve? Zaposlite omladinu, dajte im da rade ne da skitaju i ne znaju sta ce sa sobom! Promenite pravosudje, uvedite nove zakone! Da li ima iko da misli o normalnim gradjanima Srbije ili da se poubijamo medju sbom?

  • Бане

    16. april 2017 | 08:26

    Који бре УСКРС ови честитају.Црно бела јаја са потписима фудбалера,ужас .Знају ли уопште због чега се јаја фарбају црвеном бојом.Од највећег празника праве лакрдију.Брука и срамота.Исто бих рекао да из мог клуба Звезде на црвена јаја залепе грб и потпишу се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA