≫ 

Pomalo nestvarna fotografija novog Zenitovog stadiona koji će u subotu zvanično biti otvoren

Priroda se malo poigrala u Sankt Peterburgu. Fantastičan kadar stadiona koji će u subotu prvi put biti domaćin utakmici Zenita. Najavljen spektakl protiv Urala

  • 1
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Novi stadion fudbalskog kluba Zenit pod nazivom "Krestovskij" nije još ni postao upotrebljiv, a već je postao viralan na internetu, zbog svoje posebnosti.

Ovog puta, učešće je uzela i priroda, tačnije magla koja je učinila objekat kapaciteta 68.134 mesta neobičnom, gotovo nevidljivim.

Kao da je pozicioniran na nebu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Naravno, hladno vreme, mraz i magla koja u ovom ledenom talasu poslednjih nekoliko dana biće i uslovi prve zvanične utakmice Zenita na moćnom stadionu čija je izgradnja koštala

Ova fotka je napravljena nedavno, a može da posluži kao idealan uvod u maglu u koju je upao Zenit, tim koji je posle prošlonedeljnog poraza od lidera Spartaka iz Moskve gotovo izgubio šanse da vrati titulu u svoj grad.

Zenit u 24. kolu kolu dočekuje na novom stadionu, napravljenim za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine ekipu Urala iz Jekaterinburga. Zanimljivo, tokom predstojećeg Kupa Konfederacija, kao i samog Mundijala, stadion će se zvati "Sankt Peterburg".

Raspored i tabela:

Danas: CSKA - Anži

Subota: Zenit - Ural

Rostov - Spartak Moskva

...

1. Spartak Moskva 54 boda

2. CSKA 44

3. Zenit 43

...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • П.ф.к.ц.г

    21. april 2017 | 13:26

    Моћ русије , спектакл ! Ко свемирски брод..Алал вера !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA