Pitali smo Nikolića da li se apelovalo na Grobare da ne pevaju pesmu zbog koje je Vojvodina navodno pretila da će pustiti Zvezdu (VIDEO)

Da li je bilo konsulatacija sa navijačima da se ne peva sporna pesma

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Vojvodine i Partizana odigrali su bez golova 0:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

U utakmici bez golova bilo je ipak dosta tenzija, na tribinama i na terenu, a navijači su imali "svežeg materijala" da se prepucavaju zbog dešavanja sa prvenstvene utakmice prošlog vikenda.

>>> Firmaši odgovorili Grobarima na "Pola Mađar, pola ustaša": Ovim porukama su iznervirali sve navijače Partizana (VIDEO)

Konkretno je bio problemačitan momenat kada su Grobari u Humskoj pevali pesmu "Pola Mađar, pola ustaša", zbog čega su predstavnici Vojvodine izašli iz lože i navodno zapretili da će zbog takvih provokacija "pustiti Crvenu zvezdu" na narednom prevenstvenom meču.

U vezi sa tim bilo je i pitanje za trenera crno-belih Marka Nikolića - da li je bilo konsulatacija sa navijačima da se ne peva sporna pesma, koja se pred početak meča začula na "Karađorđu".

- Odakle bih ja to radio - pitanjem je odgovorio Nikolić, a na pojašnjenje da li ima saznanja da je neko u klubu bio u kontaktu sa navijačima po tom pitanju, odgovorio je:

>>> POKAČILI SE IGRAČI VOJVODINE I PARTIZANA: Everton ponovo u centru gužve! (VIDEO)

- Mislim da sam bio dovoljno jasan. Zahvaljujem se našim navijačima na fenomenalnoj podršci večeras, i na dobrom ponašanju. To tako i treba da bude. I u najavi ove utakmice sam rekao da sam čovek sporta, i mislim da sam uspeo da u ovih devet-deset meseci da izuzmem igrače iz ovih raznih stvari koje nemaju veze sa onim sa čime se mi bavimo. Ipak smo mi sportisti, i ti momci iz Partizana i Vojvodine su trčali koji su ostavljali zadnji atom snage na terenu. Oni treba da budu u prvom planu, a ne neke druge ličnosti koje nisu na terenu. Tako ja vidim te stvari - rekao je Nikolić.

>>> Najglasnije prozivke Grobara na stadionu: Pustite Zvezdu! (VIDEO)

Koja su vaša očekivanja od utakmice Crvena zvezda - Vojvodina, bilo je pitanje za oba trenera na konferenciji.

- Nema smisla da odgovaram na takva pitanja - odgovorio je Nikolić, dok je trener Vojvodine Radoslav Batak poručio:

- Isti pristup kao danas. Naši navijači su izuzetni. Jedino ostaje mala žal što danas Zapad nije bio puniji, sledeći put ću lično da kupim kontigent karata, da pojačamo atmosferu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs/D.U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kico ZR

    26. april 2017 | 23:41

    Ti si jedan obican plasljivko!

  • Звездa €^®®¥¥£©

    26. april 2017 | 23:31

    Стварно нема смисла то што су певали. А шта да су им фирмаши данас поред оног што су већ направили, још и певали да су шиптари? А могли су, и вокри и шаља су њихови, зар не?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA