Sada je stvarno najveći: Ronaldov novi rekord teško da će iko ikad dostići! (VIDEO)

Portugalac nastavio da pomera granice

  • 8

Niko kao Kristijano Ronaldo - sada je to potvrđeno još jednim njegovim impresivnim ostvarenjem.

As Reala ispisao je nove stranice fudbalskih almanaha oborivši rekord po broju postignutih golova u jednoj ili više liga računajući šest najjačih (Španija, Engleska, Nemačka, Italija, Francuska i Portugal).

>>> Ovako očajnog Ronalda dugo nismo videli, a dokaz za to su i ove fotografije (FOTO)

Portugalac je svoj 367. gol u klupskoj karijeri postigao protiv Valensije i njime na "večnoj listi" prestigao legendarnog Engleza Džimija Grivsa (77) za jedan pogodak.

Grivs je svoje najsjajnije trenutke doživeo igrajući za Čelsi, Totenhem i Vest Hem, a igrao je kratko i za Milan, i za to vreme 366. puta bio strelac.

Dugo njegov rekord nije bio ni blizu da bude oboren, a onda se pojavio Ronaldo...

Portugalac je uspeo u tome zahvaljujući efikasnoj eri u Mančester junajtedu i sada u Realu gde obara sve moguće rekorde.

Inače, gol koji je postigao protiv Valensije u 27. minutu bio mu je 20. ove sezone u Primeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi zvezdin cetnik

    29. april 2017 | 17:29

    Neosporavam njegov rekord,ali objavite prosek golova po utakmici,sada se igraju i tri utakmice u sedmici,a nekada je bila jedna ili dve kada se igrali kupovi,ali bez razlike cestitam Ronaldu

  • Rosoner

    29. april 2017 | 18:18

    Najbolji svih vremena.Gol-mašina.10god igrati u ovako visokoj formi govori kakav je igrač njegova spremnost i zabijanje golova ga čini definitivno najboljim svih vremena. Živa i aktivna Legenda. Bravo Ronaldo. Čast ostalima ali Cristiano Ronaldo je ovo zaslužio jednostavno žedan golova.

  • Putin R.S

    29. april 2017 | 17:55

    Lako je da da gol kada svi igraju za njega. Sto ne napravi onako jedan prodor izmedju igraca i da gol, nego sve na tanjiru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA