Navijači Zvezde sada podsećaju Partizan kako je sudija Obradović nedavno njima pomogao (VIDEO)

Na društvenim mrežama se širi video sa meča u kom je Radnik gostovao u Humskoj

  • 33

Suđenje Srđana Obradovića na meču između Crvene zvezde i Vojvodine podiglo je verliku prašinu u srpskoj javnosti, pre svega zbog crvenog kartona koji je dodelio gostima i penala koji je svirao za domaćina.

Ovaj sudija je u pomenutu javnost ''uleteo'' posle greške na večitom derbiju kada, kao pomoćnik, nije video gol aut pre gola Zvezde, ali i tokom meča Partizan - Radnik.

Obradović je tada dao dva crvena kartona Surduličanima, a zatim svirao i diskutabilan penal za Partizan posle kog su crno-beli došli do tri boda.

Takođe, i jedan do dva crvena kartona bio je sličan onom koji je Nikola Antić dobio na Marakani. Fudbaler Radnika je tada u Humskoj sočno opsovao Obradovića i pokazan mu je put u svlačionicu,  a posle meča Zvezde i Vojvodine pojavila se i informacija da je Antić zbog vređanja sudije isključen.

Upravo to sada navijači Zvezde podsećaju Grobare i Partizan, pogotovo one igrače crno-belih koji su komentarisali suđenje na Marakani.

Na Marakani ( u klubu) nisu želeli da komentarišu ove slične detalje, ali su svakako ukazali na njih.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar70

    1. maj 2017 | 16:32

    KOKEZA I OBRADOVIĆ NOVE ZVEZDINE ZVEZDE

  • Pobednik

    1. maj 2017 | 17:22

    A sta ovde nije jasno?penal cist kao suza,drugi zuti cist,pritom trebali su da dobiju jos najmanje 2 do 3 crvena kartona

  • Zizi

    1. maj 2017 | 14:41

    Pa ovde nista nije sporno! Sve je regularno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA