Vučić prokomentarisao Zvezdin penal protiv Vojvodine!

I premijer se oglasio povodom burne utakmice sa Marakane prethodnog vikenda

Foto: Tanjug/ Tanja Valič Foto: Tanjug/ Tanja Valič

Premijer Srbije i izabrani predsednik, Aleksandar Vučić, obišao je gradilište kula Beograda na vodi, gde je kasnije razgovarao sa novinarima i odgovarao na njihova brojna pitanja.

Između ostalog, Vučić je govorio i o kritikama na njegov račun, a čak je pomenuo i jednu od najaktuelnijih tema u poslednjih nekoliko dana, kada je za Zvezdu dosuđen penal protiv Vojvodine koji je izazvao veliku polemiku u javnosti.

>>> Zvezda isplatila igračima unosne premije za pobedu nad Vošom!

- Evo i sada se priča da li jeste, da li nije bio penal. Ali, šta god da bude Vučić je kriv! Ako bude jedna odluka, onda će jedni da krive Vučića, ako bude druga, opet će drugima Vučić da bude kriv - poručio je premijer Srbije.

Inače, glavni arbitar meča Srđan Obradović dosudio je penal za Zvezdu u 79. minutu pri rezultatu 0:0, nakon što je procenio da je Vukasović oborio Boaćija u kaznenom prostoru.

To je izazvalo revolt igrača Vojvodine, ali i igrača Partizana, koji su se javljali putem društvenih mreža i taj penal komentarisali kao sramotu.

Ipak, sekretar sudijske komisije FSS, Igor Radojićić je gostujući u pregledu kola analizirao sudijske odluke i istakao da su i penal i crveni karton bili opravdani.

Pogledajte i sami penal i procenite da li je bio opravdano dosuđen:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos.....P.F.C

    3. maj 2017 | 13:49

    Kakva drzava ,tavko i sudjenje !!!

  • Kralj-CZ

    3. maj 2017 | 14:57

    Dajte penal nad Ilijevim protiv Spartaka,kada je Mažić sudio. Kada se smejala cela EVROPA!

  • Nada

    3. maj 2017 | 14:13

    Sramotan Penal protiv Vojvodine.Ja sam laik gledala sam vise puta snimak i nije bio penal.SRAM BILO SUDIJU,a jos vise ovog navodno strucnjaka koji tvrdi da je bio penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA