KLIČKOV BRAT UMALO IZAZVAO ISTORIJSKI SKANDAL: Džošua hteo da nokautira i drugog Klička, ovaj detalj je svima promakao (VIDEO) (FOTO)

Malo je falilo da dođe do opšte tuče po završetku spektakla na Vembliju, a za sve je kriv brat Vladimira Klička

  • 0

Borba između Entonija Džošue i Vladimira Klička bila je spektakl koji će se dugo prepričavati, a i nekoliko dana nakon bitke na Vembliju priča se o tome. U žižu javnosti sada je dospeo brat Ukrajinskog boksera, Vitali Kličko, takođe bivši svetski prvak.

>>> OVO BI I MEDVEDA OBORILO: Pogledajte usporen snimak udarca koji je uništio Klička (VIDEO)

Naime, po završetku borbe između Džošue i Vladimira Klička, došlo je do gužve, a umalo i tuče između Britanca i starijeg od braće Kličko. Vitali je uleteo u ring i želeo je da se obračuna sa Džošuom.

Mnogi su taj detalj propustili, ali se vidi na jednoj od fotografija kako se Vitali i Džošua gledaju sa borbenim stavom jedan prema drugom.

Promoter Edi Hern je objavio da je sve počelo još pre borbe.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

- Vitali je išao u protivničku svlačionicu, pokušao je da ga dekoncentriše. Zatim je počeo da bulji u Džošuu u ringu, a i Džošua je počeo da bulji u njega. Kada je Džošua u ringu, užasan je. Izvan ringa je sjajan dečko, ali u ringu... Vitali i on su se gotovo potuki nakon borbe. Džošua je otišao do Vladimira i zahvalio mu se, a besni Vitali ga je odgurnuo. Entoni je poludeo zbog toga i čudo je kako uopšte nije došlo do tuče - opisao je promoter jedne od najvećih bokserskih borbi u poslednjoj deceniji.

Ponosan sam na brata, bila je to njegova najbolja borba u karijeri. Nažalost, jedino rezultat nije bio dobar. Nije prestar, bio je bolji čak od 14 godina mlađeg suparnika - rekao je stariji brat Kličko, koji je završio karijeru pre 5 godina, a trenutno je gradonačelnik Kijeva.

Prisetite se i borbe Džošue i Klička, koja je završena u 11. rundi kada je Britanac nokautirao Ukrajinca i postao svetski prvak u teškoj kategoriji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA