Cela Marakana je bila u čudu šta je radio navijač Zvezde koji se izdvojio sam na istočnoj tribini (VIDEO)

Njemu nije potrebno da bude u masi da bi navijao i bodrio svoj klub, čak deluje da mu je prijatnije kada je usamljen

  • 4
Foto: Marko Todorović Navijači Čukaričkog na takmici sa Zvezdom; Foto: Marko Todorović

Nije na Marakani bilo mnogo gledalaca na utakmici revanša polufinala Kupa protiv Čukaričkog (1:2), gde je Zvezda uprkos porazu obezbedila finale zahvaljujući pobedi od 4:1 na Banovom brdu.

>>> Ova pesma Delija posle poraza od Čuke je melem za dušu svakog Zvezdinog igrača: Navijači pokazali podršku koja im sada baš treba! (VIDEO)

Zvanično je na stadionu bilo 4.580 gledalaca, iako je u jednom momentu Marakana delovala sablasno prazna, da su čak i gledaoci mogli da se izbroje na istočnoj tribini.

Zanimljivo je bilo da je na stadionu bilo i četiri navijača Čukaričkog, koji su bili u ''kavezu'' između istoka i juga. Imali su i zastave i barjak, ali nisu oni bili ti koji su bili najzanimljiviji posmatračima sa druge strane.

To je bio jedan navijač Zvezde, koji se potpuno izdvojio na istočnoj tribini, prišao čak blizu ''kavezu'' i sedeo tako da oko njema nekoliko metara nije bilo nikoga. A uvek kada bi začuo pesmu Delija sa Severa, odmah bi ustajao i počeo da tapše u ritmu koji je diktirala najvatrenija Zvezdina tribina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin čovek

    10. maj 2017 | 15:08

    Na šta je zvezda spala da je glavna vest ne njen poraz kod kuće, ne prazan stadion, ne nikakvo navijanje - već jedan navijač na praznoj tribini koji sedi i ponekad ustane i aplaudira. To je prava slika raspalog kluba i filozofije. Dođite u sredu u 18 sati u Humsku pa ćete imati priliku da napravite jedno 15.000tak vesti o ljudima koji navijaju na utakmici.

  • čarls bronson

    10. maj 2017 | 15:58

    Nije ih toliko gledalo ni u prenosu. Spiker se dva puta napio pa je video četvorostruko . Naš klupski fudbal je u komi, sa ovakvim funkcionerima , bez šanse za oporavak.

  • Dodson

    10. maj 2017 | 17:58

    Mota ili mrvi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA