Mari je priznao da se zasitio tenisa, i to tako što je bukvalno ponovio Novakove reči!

Mari sada zna kako se Novak osećao prošle godine

  • 7
Novak Đoković, Endi Mari Printskrin: Twitter/@DjokerNole

Britanski teniser Endi Mari priznao je da ga je emotivno ispraznilo preuzimanje prvog mesta ATP liste.

Nešto što se dogodilo Novaku Đokoviću posle osvajanja Rolan Garosa, sada je zadesilo i Marija. Dugo se mučio da preuzme teniski presto, a kada je konačno uspeo da prevaziđe Novaka, nije pronalazio motive za dalju dominaciju.

Rano je ispao sa turnira u Madridu, ni rezultati iz prethodnog perioda mu nisu bili najbolji, pa je evidentno da je kriza veoma duboka.

- Srećan sam i sada, da se ovo dogodilo kada sam bio mlađi igrač, osećao bih žestok pritisak. Ali na Turu sam već 12 godina, imam porodicu... Nisam opterećen time da budem prvi ili da osvajam sve - rekao je Mari za Marku.

- U suštini, promenila mi se perspektiva, na dobar način.  Postao sam otac, nemam vremena više da se ljutim zbog poraza, bitniji su mi porodica i ćerka, za njih brinem više nego za tenis. Očinstvo mi je dalo stabilnost, radimo na tome da dobijemo još dece. Prvo iskustvo mi je bilo nestvarno - skoro da je u potpunosti ponovio Novakove reči iz prošle i ove godine u nekoliko navrata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA