300 malih košarkaša na terenu! Počeo turnir "Kad porastem biću Džoker" (VIDEO)

Za turnir je prijavljeno čak 128 basket ekipa, a utakmice se igraju u Hali Sportova

  • 0

Čak 128 basket ekipa od čega i nekoliko ženskih prijavilo se za turnir "Kad porastem biću Džoker" koji se održava u Hali Ranko Žeravica pod pokroviteljstvom našeg NBA igrača Nikole Jokića i njegove agencije Beobasket.

Turnir se održava od 13. do 28. maja u Hali sportova na Novom Beogradu, i namenjen je devojčicama i dečacima, 2002. i 2003. godišta.

Počeli su prvi mečevi koji su doneli neizvesnost.

Turnir ima i humanitarni karakter. Finalisti turnira i brojne poznate ličnosti na završnom finalnom danu turnira će šutirati trojke. Svaki pogodak donosi 2.000 dinara, a sav novac će biti uplaćen KK “Ikar”, sportskom klubu za decu ometenu u razvoju, iz Gornjeg Milanovca.

Zaštitno lice turnira je naš proslavljeni košarkaški as Nikola Jokić. Pobedničkom timu, čuveni Miloš Teodosić, koji je takođe podržao turnir, poklanja boravak u njegovom letnjem košarkaškom kampu “Teo4”.

Turnir su podržali Ministarstvo sporta i omladine, “Plazma Mini Mini” kao generalni sponzor, “Sport vision”, “Rosa”, “Beobasket”, “Fizio centar”, “Els” i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA