≫ 

Navijači Intera ''izrokali'' fudbalere parolama i najbednijom koreografijom, a onda napustili stadion (VIDEO) (FOTO)

Žestok protest navijača Intera protiv svog kluba zbog užasne sezone

  • 0

Fudbaleri Intera muče muku tokom cele sezone promenljivim igrama i rezultatima, zbog kojih su van domašaja Evrope za narednu sezonu. Tako je i protiv Sasuola, koji vodi na gostovanju na San Siru na poluvremenu golom Iemela u 36. minutu.

>>> Inter zvanično otpustio Piolija: Da li stiže Simeone?

Osim što Inter ima rezultatski zaostatak, imaju problem i sa time što su im sopstveni navijači okrenuli leđa. Naime, Kurva Nord, je izrazila protest protiv igrača i uprave kluba, a na ovoj utakmici su bili svega 20 minuta, pre nego što su napustili stadion.

Pre toga, uradili su ono zbog čega su došli. istakli su nekoliko transparenata protiv igrača, uz poruku novom kineskom vlasniku kluba.

Najpre su istakli transparent Sezona 2016/17: Širimo bedan veo...

A zatim je i istaknuto potpuno belo platno, uz pojašnjenje da nisu dostojni ničeg boljeg, u skladu sa svojim igrama ove sezone.

Platno je prekrilo faktički celu gornju tribinu na kojoj se okupljaju najvatrenije pristalice Intera, a Žengu je takođe upućena poruka:

- Ako želite da trošite mnogo novca, bolje igrajte sa mladim timom, umesto sa ovim klovnovima.

Bilo je na tribini još žestokoh parola, a nakon što su tifozi Intera iskazali nezadovoljstvo, zbog čega su pozdravljeni višeminutnim aplauzom ostatka stadiona, u 20 minutu su iz protesta napustili stadion.

Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA