Vučić odgovorio Grobarima za skanidranje u Nišu: Nije im dovoljno ni kada pobede nekoga!

Premijer i izabrani predsednik odgovorio na skandiranje koje se moglo čuti na Čairu

  • 22

Premijer i izabrani predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prokomentarisao je dešavanja sa utakmice na Čairu u kojoj je Partizan pobedio Radnički sa 3:1 i došao na korak od titule, a na kome je moglo da se čuje pogrdno skandiranje Grobara na njegov račun.

- To je izazvalo dve reakcije iz Partizana, najpre je Miloš Vazura apelovao na Grobare da ne vređaju premijera, jer je pomogao crno-belima da izbore Evropu naredne sezone, a sve to došlo je kao potvrda i kroz saopštenje dan kasnije u kome su iznete i konkretne brojke.

Sada je i Vučić dao svoje mišljenje o skandiranju i istakao da čak i kada Partizan pobedi, ponovo je on u prvom planu.

- I kada je nešto loše i kad je dobro - ''Vučiću, pederu' je najbolja sintagma - rekao je Vučić, reagujući na opasku da je i u sredu u Nišu "okrivljen" za to sto je Partizan uzeo trofej.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

To su skandirali navijači beogradskih crno-belih, i pored toga što je njihov tim pobedom od 1:3 došao na bod od osvajanja titule. Posle takvog ponašanja dela publike, oglasio se i FK Partizan, koji se predsedniku Vlade Srbije zahvalio na podršci u teškim momentima.

- Vidite da i kada pobede nekoga, onda nije dovoljno to što su pobedili, već govore: ''Mi smo pobedili i Vučića, koji je dao sve od sebe protiv nas''. Podsetio bih da smo dali 1,2 miliona evra kada nisu imali ni evro u kasi - rekao je srpski premijer, i dodao, usput, da "'Vučiću, pederu' čak i ne odgovara istini".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simo

    18. maj 2017 | 17:59

    dali ste partizanu i treba dati partizanu, a treba i zvezdi, nego lolo moja koliko dadoste zvezdi? pa ako partizan nije imao evro u kasi, kako ga je zvezda imala, pa pobogu iz pogona nisu izbacili igrača godinama, a stalno su dovodili skupocjena pojačanja. dolazimo do jedne konstatacije da je zvezda rupa bez dna odnosno vještački održavana tvorevina...

  • mare

    18. maj 2017 | 17:56

    Ko smo to mi i cije si ti to pare dao, posto sam siguran da ih iz svog dzepa nisi izvadio?

  • ivan

    18. maj 2017 | 17:54

    u jednoj tv emisiji rekao si da je drzava zvezdi dala od 5 do 10 puta vise para. Imajuci u vidu da uvek i vise nego precizno iznosis podatke o brojkama, verujem da je rec o cifri od 12 miliona. I p.. si jer prosipas pare i za zvezdu i za partizan da bi se dodvorio ljudima u osiromasenoj srbiji. PS Drugi put kad iznosis ovakve podatke, iznesi i podatak koliko je drzava dala CZ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA