Simonović žali za boljom završnicom: Nismo smeli to da dozvolimo, derbi je bio za uživanje

Iskusni košarkaš crveno-belih istakao da je večiti rival zasluženo slavio

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde dozvolili su Partizanu da tope razliku tokom derbija, i na kraju su poraženi šutem u poslednjoj sekundi, koji je uputio Novica Veličković.

Porazu crveno-belih sigurno je kumovao i preveliki broj promašenih slobodnih bacanja - čak 17.

- To je stvarno previše, ali analiziraćemo i spremićemo se za ostale utakmice. Ako pobedimo sve do kraja imaćemo prednost domaćeg terena - rekao je posle meča Marko Simonović, koji je čestitao igračima crno-belih i treneru Džikiću dok su prolazili pored njega.

- Baš je bilo lepo, i za uživanje, nije bilo nikakvih incidenata. Nadali smo se da će tako biti i dalje - konstatovao je Simonović, rekvaši na kraju se ekipa nije dobro snašla u završnici.

- Dobro smo igrali, ali oni nisu odustajali i vraćali se. Možda da na tri razlike nismo dozvolili otvoren šut... to nismo smeli da dozovolimo. U poslednjem napadu su se možda i malo zbunili, ali lopta je došla do Baneta (Ratkovice), koji ima iskustvo, momak igra dugo i zna da asistira. Novica je pogodio dobar šut i ponavljam da je ovo zaslužena pobeda Partizana - rekao je iskusni Zvezdin košarkaš.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    18. maj 2017 | 23:00

    E moj Simone bolje da nas nema kad gubimo od ovakvog Partizana.A njima svaka cast ginu za dres grb i klub.Zapitajte se da li vi isto radite?

  • Ja sam

    18. maj 2017 | 22:59

    Vi kao jedan ovakav Evroligaski klub sa takvim igracima niste smeli ni da dozvolite ovakvu zavrsnicu protiv Partizana. Partizan je sa takvim timom pobedjivao Zvezdu sa 40 poena razlike

  • Pedja

    19. maj 2017 | 00:41

    Korektna izjava.Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA