≫ 

Muslin pozvao debitanta za meč sa Velsom! Nema Đurđevića, ali tu je povratak petorice!

Đurđević i Lukić su priključeni mladoj selekciji koju očekuje EP, a u tim se vratio i Aleksandar Katai

  • 50

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izabrao je ''spartance'' koji će konkurisati za kvalifikacioni meč protiv selekcije Velsa!

Srbija polufinalistu prethodnog EP dočekuje 11. juna na Marakani i u slučaju pobede sasvim sigurno bi izbacila Velšane iz igre.

>>> SVI NA MARAKANU, VELS MORA PASTI: Počela prodaja ulaznica za jedan od najvažnijih mečeva Srbije u kvalifikacijama!

Za razliku od prethodnog spiska za meč sa Gruzijom, Muslin je pozvao debitanta Aleksandra Prijovića (PAOK). Na pomenutom nema Uroša Đurđevića i Saše Lukića koji će sa mladom reprezentacijiom ići na EP u Češku. Gaćiinović je tu, ali pitanje je da li će igrati iz istog razloga.

Takođe ni povređenih Nikole Maksimovića i Lazara Markovića, ali se u tim vratio Aleksandar Katai. Kao i Nastasić, Kosanović, Radoja i Fejsa.

Na spisku se nalaze:

Foto: FSS Foto: FSS

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem Forest), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv), Aleksandar Jovanović (Arhus).

Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konjaspor), Stefan Mitrović (Gent), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal), Uroš Spajić (Anderleht), Miloš Kosanović (Standard).

Sredina terena: Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Radoja (Selta), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Tjanđin).

Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburg), Zoran Tošić (CSKA), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Mijat Gaćinović (Ajntraht Frankfurt) Aleksandar Katai (Alaves) i Aleksandar Prijović (PAOK).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    19. maj 2017 | 13:05

    Sta ce nam Djurdjevic koji postize golove u namestenim utakmicama

  • A2

    19. maj 2017 | 12:18

    Sastav legionara u reprezentaciji jer u domaćem šampionatu igraju stranci "gastarbajteri".

  • Nišlija

    19. maj 2017 | 15:23

    Neka čovek nastavi ovako da vodi reprezentaciju dokle smo u igri za svetsko prvenstvo treba ga podržavati. Prethodni selektori su nas posle 5 kola odvajali od prvenstva zato bolje da ćutite. Srećno momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA