≫ 

Zvezda pobedom završila sezonu u kojoj je izgubila titulu: Četiri gola na Marakani! (VIDEO)

Sada sledi podvlačenje crte na Marakani, finale kupa je očekuje za nedelju dana

  • 94

Crvena zvezda je sezonu završila kao vicešampion Srbije.

>>> Spektaklurana koregrafija Delija za kraj sezone, kao da se slavi titula! (VIDEO)

Het-trikom Ričmonda Boaćija (u 18, 48. i 61. minutu), i golom Marka Petkovića u 90. minutu, savladan je niški Radnički rezultatom 4:0, pred oko 10.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić".

CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Le Talek, Luković, Anđelković – Plavšić, Donald, Ristić, Adžić (od 62. Srnić) – Boaći, Vučićević (od 46. Milić).

RADNIČKI NIŠ: Bajić – Petrović, Živković, Ljubisavljević, Stanković – Arsić, Živković – Noma, Mrkić, Stanojević – Kojić.

>>> Partizan - Mladost <<<

Crveno-beli su ispustili prvo mesto na kojem su bili skoro cele sezone, ali pali sa njega porazima u plej-ofu u večitom derbiju i od Voždovca. Ubedljivom pobedom Partizana u Humskoj protiv Mladosti, Srbija je i definitvno dobila novog šampiona u fudbalu. Zvezda je dakle druga na tabeli sa 55 bodova, tri manje od Partizana.

Mogao je da bude i mnogo ubedljiviji rezultat za igrače Boška Đurovskog, s obzirom da su još tri puta pogađali okvir gola: u prvom poluvremenu najpre Plavšić, a nekoliko minta kasnije i Ristić ,da bi u drugom poluvremenu opet Plavšićev šut završio na okviru gola.

Zvezdu očekuje finale kupa protiv Partizana za nedelju dana, i da eventualnom tim peharom popravi utisak iz ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA