Nije uradio isto što i Terzić: Gospodski gest Boška Đurovskog posle Partizanove titule (VIDEO)

Trener Zvezde sportski čestitao večitom rivalu na osvojenom peharu i istakao da su crno-beli zaslužili da budu prvi

  • 6

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski bio je zadovoljan partijom svoje ekipe u psolednjem kolu, kada su savladali Radnički iz Niša sa 4:0, ali to crveno-belima nije mnogo značilo, jer je Partizan na svom terenu pobedio Mladost sa 5:0 i tako osigurao 27. titulu.

Za razliku od Zvezdana Terzića, koji je najavio da Partizanu neće čestitati na tituli, Đurovski je u izjavi posle meča čestitao večitom rivalu i istakao da su zasluženo osvojili pehar.

- Čestitam Partizanu na tituli, na kraju su izgleda zasluženo pobedili. Učinili smo sve u poslednje tri utakmice, imali gol razliku 11:1, ali je međutim bilo malo kasno da se nešto više uradi. Ostaje da se dobro odmorimo i pripremimo za subotu i da osvojimo Kup Srbije - rekao je Đurovski.

Đurovski je čestitao i svojim igračima na igri i pobedi protiv Radničkog sa 4:0 u poslednjem kolu.

- Čestitam im na igri i želji da se pobedi, kako bismo što spremniji dočekali finale Kupa. Radnički igra pošten, otvoren fudbal. Imali smo nekoliko problema, ali smo dobro reagovali, na našu sreću i to je doprinelo da ubedljivo pobedimo - kazao je Đurovski.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Trener crveno-belih je ponovo pružio šansu omladincima Luki Adžiću i Vanji Vučićeviću, za koje je rekao da se nada da su budućnost kluba.

- Nisu pokazali sve mogućnosti, ali se nadam da su budućnost Zvezde. Bili su malo u grču, nije ih slušala lopta. Radi se o dva talentovana fudbalera, naročito Adžić koji je ponikao u našoj školi. Vučićević je takodje nadaren fudbaler. Kao dete Zvezde volim da dam šansu mladim igračima.

- Znam kako je bilo kada sam ulazio u prvi tim kada su me podržavali treneri, kao i stariji igrači poput Vladimira Petrovića i Dušana Savića. Zvezdina snaga za budućnost je izvor iz naše fudbalske škole - rekao je Đurovski.

Zvezda će imati priliku da ove sezone osvoji trofej, pošto će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Firga

    22. maj 2017 | 10:22

    Dokazani gospodin i na terenu i pored terena. Igrac rivalskog kluba kog sam postovao i koji je dokazao sta su maniri. Za razliku od udbaskih cinkara iz Vrbasa kome ni ime ne zelim da spomenem. Pozdrav za Boska od okorelog Grobara

  • Tociv

    22. maj 2017 | 07:22

    Posteno od Boska kulturan covek za razliku od Terzica kriminalca

  • Терза

    22. maj 2017 | 11:49

    И Гроф би честитао титулу да је остао. Међутим, Партизан је не би честитао Звезди да је обрнуто, него би наставили пљувачину и жалопојку као и досад. Премирали Вождовац и Младост, па после играју против Вождовца и Младости који не прелазе центар против њих. То се зове корупција, а не премирање. А да не причамо о ономе гробарском држте лопова, да се скрене пажња са правих лопова, а то су гробари и њихове судије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA