≫ 

Kalinić se potpuno opustio posle evropske titule: Zaj... Željka, on zna odavno kako je biti prvak!

Naš reprezentativac dao sebi oduška posle evroligaškog trofeja

  • 4

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić bio je u velikoj i zasluženoj euforiji posle osvajanja Evrolige, pa se opustio u razgovoru za Sportklub.

- Vidi kako sjaji, j... ne možemo da odradimo intervju koliko sjaji. Mnogo sam srećan majke mi, mnogo smo radili na ovome, svakog dana smo razmišljali o ovome, stiglo je. Došlo je do ovoga, brate, ovo je stvarno kruna karijere do sada. Presrećan sam - rekao je euforični Kalinić, koji je obeležio fajnal for sa dve vrhunske partije.

Bilo je i onih koji su ga osporavali, smatrajući da je milionski transfer iz Crvene zvezde bio prevelika investicija, a njima je Kalinić zapušio usta igrama protiv Reala i Olimpijakosa kada je bilo najvažnije.

- Nemojte se nikada kladiti protiv Kaline. Nije da sam... da mislim ne znam šta za sebe, ali mnogo puta sam pokazao, nemojte se kladiti protiv mene.

On je dodao da mu je Željko Obradović ukazao veliko poverenje i da se to isplatilo u poslednjim utakmicama u Evroligi.

- Radim šta god treba da se pobedi, volim da pobeđujem, tu je nagrada. Čestitao nam je, srećan je kao i mi, zaj... ga da je... on zna kako da se ponaša, nama je prvi put. Biće ovoga još, nadamo se da smo tek počeli! Vreme je da započnemo dinastiju, trebalo je prošle godine da sve  započnemo, ali j... odigrali smo kako smo odigrali tada. Falilo nam je iskustvo, sada smo probili led - zaključio je Kalinić, a snimak možete pogledati ovde.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA