Vrebaju velikani i opasne "mine": Ovo su mogući rivali Partizana za Ligu šampiona!

Neće biti lako u završnici kvalifikacija

  • 32
Fudbaleri Partizana postali su prvaci Srbije, 27. put su podigli trofej državnog šampiona, trijumfom nad Mladosti sa 5:0. Nakon pobede, slavlje je trajalo do kasno u noć na centralnim ulicama Beograda. Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partizana su overili šampionsku titulu u poslednjem kolu, pa je došlo vreme i za analizu potencijalnih rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crno-beli će imati težak put, biće nosioci samo u drugom kolu kvalifikacija, ali pogled na spisak rivala govori da ipak ima rivala sa kojima bi mogli da se izbore u završnici.

>>>Nije uradio isto što i Terzić: Gospodski gest Boška Đurovskog posle Partizanove titule (VIDEO)

>>>Baš je dobro kada p...: Fudbaler Partizana objavio snimak u kome crno-beli vređaju Zvezdu (VIDEO)

>>>Neverovatan potez Zvezde posle Partizanove titule: Na Marakani upisali pehar više od crno-belih! (FOTO)

Za sada je poznato da će prve potencijalne prepreke biti Dendalk, Vardar, Kukeši, Hibenijans, Nju Sejnts, Spartaks, Samdredija iz Gruzije, a možda će najveća opasnost iz slabije grupe rivala biti Honved ili Videoton, prvak Mađarske.

Onda sledi ono pravo, jer bi u četvrtom kolu potencijalne "mine" bili Olimpijakos, Bate, Seltik, APOEL, Kopenhagen, Ludogorec, Maribor i drugi klubovi koji su navikli na grupnu fazu barem Lige Evrope.

Olakšavajuća okolnost, u slučaju pada na pretposlednjem stepeniku, može biti  mesto nosioca u završnici kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • П.ф.к c.g

    22. maj 2017 | 12:50

    Са ким могу комшије за л.е?? Само не сасуоло ..

  • Bojan pfc

    22. maj 2017 | 10:24

    Pojačati odbranu i hrabro na bilo koga...

  • Kursumlija

    22. maj 2017 | 12:33

    E to je ono jedni drugima oci da iskopamo ko ce titulu da osvoji,a kada dodje do toga ondah nas i zvezda i partizan obrukaju u evropu.Zato ne znam cemu tenzija medju navijacima kada se oni loze samo na nasu ligu i titule a u evropu su mali misevi i neznalice.a uprave gledaju samo da smaknu kintu u svoj dzep.SVE U SVEMU NJIH ZABOLE ZA NAS NORMALNE NAVIJACE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA