Preokret oko Agasija: Biće Novakov trener samo 2 nedelje?! (VIDEO)

Amerikanac će biti uz Novaka tokom Rolan Garosa, a ostaje otvoreno pitanje za dalju saradnju

  • 2

Novak Đoković je zvanično promovisan kao novo lice Lakosta, čiju će opremu nositi ubuduće, a prvo pojavljivanje u njoj biće na Rolan Garosu, gde brani trofej. U Parizu će imati i podršku novog trenera Andrea Agasija, ali za sada on neće biti dugoročni trener, što je Novak otkrio posle jednog pitanja nakon promocije nove opreme.

>>> Oglasio se Beker čim je čuo da je Agasi novi trener Novaka Đokovića!

Kada je pričao o svom novom treneru, Andreu Agasiju, Novak je istakao da će on biti njegov trener zvanično za sada samo tokom Rolan Garosa, a kasnije ostaje otvoreno pitanje za dalju saradnju.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

- Prezadovoljan sam što jedno takvo ime kao što je Andre Agasi biti uz mene. Gledao sam ga kao mali kako osvaja sve moguće trofeje, san je da sarađujem s njim. Imali smo komunikaciju prethodnih nekoliko nedelja. On je prošao je kroz sve kroz šta ja prolazim, zna kako treba osvojiti sve turnire, jer je sve osvojio. Biće ovo fantastičan Frenč open za oboje - rekao je Đoković, a onda istakao da je za sada saradnja dogovorena samo za Rolan Garos.

- Za sada će biti samo za Rolan Garos, ali videćemo šta će doneti budućnost. Imam mnogo stvari koje su u planu za budućnost, možda i previše za sada, zato sada moram da se fokusiram na tenis - istakao je Đoković na promociji nove opreme renomiranog brenda Lakost, čije će zaštitno lice biti ubuduće.

Pogledajte video promocije na kojoj je Đoković i otkrio informaciju o Agasiju i saradnji koja će, za sada, trajati samo tokom Rolan Garosa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA