ZVANIČNO: Ibra tri godine u PSŽ za 39 miliona, potpisao i biser Verati!

Šveđanin će sutra biti predstavljen u Parizu, a doveden je i najveći biser italijanskog fudbala, za koga je Peskari plaćeno 12 miliona evra

  • 0

Letnja saga je gotova: Zlatan Ibrahimović je dogovorio transfer u PSŽ. Iako su francuski klub i Milan još pre pet dana utanačili sve detalje transfera, problem je bio dogovor sa Šveđaninom. Sada je i to rešeno. Ibrahimović će sutra potpisati trogodišnji ugovor vredan 39 miliona (13 po sezoni).

Višednevni pregovori direktora "svetaca" Leonarda i Ibrahimovićevog menadžera Mina Rajola su okončani na obostrano zadovoljstvo. Ibra će imati za milion veću platu nego u Milanu, a ispunjen mu je i zahtev da nosi dres sa brojem devet.

Pored Ibrahimovića u Pariz je stigao i najveći talenat italijanskog fudbala Marko Verati. Ovaj 19-godišnji vezista je blistao u prošloj sezoni u dresu Peskare i bio najzaslužniji za plasman kluba u Seriju A. Čak je stigao i na širi spisak selektora Prandelija... Peskari će pripasti 12 miliona evra, a mladi Italijan je parafirao petogodišnji ugovor.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA