≫ 

UMALO SKANDAL: Fudbaleru Zvezde nisu dali da uđe na Kosovo! Izašao je iz busa, a onda je stigao papir iz Prištine (VIDEO)

Ekspedicija crveno-belih sat vremena čekala na administrativnom prelazu Merdare, ali će put Gračanice ići i ''sporni'' Kalid Aučo

  • 23

Fudbaleri Crvene zvezde trebalo je od 14.00 časova da počnu prijateljski meč sa Gračanicom, ali su administrativni prelaz Merdare prešli tek oko 13.10 minuta.

Razlog - novi fudbaler crveno-belih Kalid Aučo i činjenica da njegova zemlja Uganda nije priznala Kosovo.

Izveštač Telegrafa koji se nalazi u ekspediciji Zvezde javlja da su crveno-beli čekali oko sat vremena na pomenutom administrativnom prelazu.

Auču je na rkaju dozvoljeno da krene sa saigračima, iako se nekoliko trenutaka ranije pozdravio i izašao iz autobusa.

Ipak, u poslednjem trenutku je stigao papir iz Prištine. Na kraju, termin utakmice je pomeren na 16.00 časova.

Na spisku putnika za Gračanicu našlo se 20 fudbalera, većina rezervisti i omladinci: Strahinja Savić, Jovan Vićić, Abraham Frimpong, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Mateus Viveiros, Stefan Milošević, Aleksa Terzić, Kalid Aučo, Andrija Luković, Ivan Ilić, Luka Ilić, Veljko Nikolić, Stefan Cvetković, Milan Senić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Marko Platiša i Jug Stanojev.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sav prihod od prodaje ulaznica sa ove utamice namenjen je pedijatriji, odnosno porodilištu bolnice u Gračanici u kojima se rađa mnogo dece, a uslovi su veoma loši.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    23. maj 2017 | 13:56

    Jbt bog a oni svaki dan putuju kroz našu zemlju bez problema. Zabranu udariti da ni jedan Šiptar više ne kroči Srbijom. Ni jedno vozilo sa kosovskim tablama, pošto to za nas i onako nije priznata zemlja. Samim tim ni dokumenta ne priznajemo.

  • Peca

    23. maj 2017 | 14:34

    Zivela Uganda!!!

  • Herceg

    23. maj 2017 | 18:06

    Na Kosovo se samo sa puskom polazi...nista fudbal. Oni otvaraju pekare po SRB a mi ni preko grane...kukala nam majka kad ce vise ovaj narod ili politicari shvatiti. I za 300 godina ce nas maltretirati i ubijati shvatite to,njihova genetika i vaspitanje tako nalazu...nama budale promovisu ljubav,dugine boje i ostalo EU smece...a vi Srbi zivite sa ili pored svojih dusmana i dzelata..vijecni stit njihovih lihvarskih EU vrijednosti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA