Huligani Budućnosti prebili portparola Slaska

Grupa od nekoliko huligana obučena u boje domaćeg tima napala je Mazura kada ga je čula da na ulici telefonira na poljskom jeziku, iako nije imao vidna obeležja svog kluba

  • 1

Huligani fudbalskog kluba Budućnost prebili su u Podgorici portparola poljskog kluba Šljonsk iz Vroclava, a nakon toga u incidentu na stadionu pokrali su i neke stvari fudbalera gostujućeg tima.

Šljonsk je u Podgorici u kvalifikacionoj utakmici za Ligu šampiona pobedio Budućnost sa 2:0.

- Osećam se nešto bolje, ali još me boli glava - kazao je poljskom listu "Gazeta viborča" portparol kluba iz Vroclava Mihal Mazur pošto je završio u Hitnoj pomoći, posle napada nekoliko lokalnih huligana u centru Podgorice.

Grupa od nekoliko huligana obučena u boje domaćeg tima napala je Mazura kada je čula da na ulici telefonira na poljskom jeziku, iako nije imao vidna obeležja svog kluba.

Mazura su tukli po glavi, oborili i šutirali, a spaslo ga je obezbeđenje obližnjeg restorana.

Huligani Budućnosti su napali goste iz Poljske i na stadionu, pred početak utakmice, u trenutku kada su Poljaci unosili na stadion opremu fudbalera.

Intervenisala je policija i rasterala huligane pendrecima, ali deo opreme i neke lične stvari fudbalera su ukradene, potvrdio je za "Gazetu viborču" Mazur.

Crnogorski mediji izvestili su da je grupa od oko 30 navijača Šljonska napala crnogorske policajce na jednoj raskrsnici, prilikom napuštanja glavog grada Crne Gore.

Prema navodima podgoričkih medija sukoba sa policijom bilo je i ispred stadiona Budućnosti, jer grupa navijača nije mogla da uđe na stadion, a među navijačima ima povređenih.

Revanš utakmica igra se za nedelju dana u Vroclavu.

(Beta, Foto: Vijesti.me/Boris Pejović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA