TELEGRAF U DOMU STOJKOVIĆA: Kosa je živela za svoje sinove, nikad se ne bi ubila! (FOTO)

Komšije pokojne majke Partizanovog golmana Vladimira Stojkovića govore o njoj kao izuzetnoj ženi, koja je ceo život posvetila sinovima

  • 0

Golman Partizana Vladimir Stojković i njegov brat Vladan, vidno utučeni, stigli su oko 17.40 časova u stan svoje majke Kose, koja je iznenada preminula juče u kasnim popodnevnim satima. Vladimirova supruga Bojana došla je u Loznicu još jutros sa sestrom Majom, dok su braća stigla kasnije jer se čekalo da Vladan doleti avionom iz Portugalije, gde živi.

Bojana, koja je bila u crnoj haljini, kao i njena sestra, kratko je prokomentarisala da je Vladimir u velikom šoku i da mu je majčina smrt teško pala.

Neverica i žalost vladaju i u komšiluku pokojne Kose. Reporteri Telegrafa razgovarali su sa ljudima s kojima je Vladimirova majka bila u svakodnevnom kontaktu. Radnik u poslastičarnici u toj zgradi, koji nije želeo da mu objavljujemo ime, najpre je isključio bilo kakvu mogućnost da je Kosa izvršila samoubistvo, kako su pojedini mediji spekulisali na prvu vest o njenoj smrti.

- Priče da se ubila su potpuna glupost. Zabrinuli smo se jer je nismo videli ceo dan. Obično kada negde ide, napomene mi da joj pripazim na stan. Krenuo sam do nje, ali pošto nije otvarala vrata, shvatili smo da nešto nije u redu. Pozvali smo policiju, koja je oko 7 uveče počela da obija stan. Kad smo posle nekog vremena ušli unutra, našli smo je mrtvu – priča u dahu Kosin dobroćudni komšija.

On nam je rekao da smatra da je na pogoršanje njene bolesti uticao i saobraćajna nesreća koju je imala pre dve nedelje kada se vraćala iz posete Vladimiru u Beogradu.

Posle udesa bila je sva u podlivima. Videlo se da joj nije dobro. Ali, najviše ju je ubijalo to što je sama. Bila je pravi laf. Ceo život je posvetila svojim sinovima.

Na Kosinu dobrotu i posvećenost Vladimiru i Vladanu ukazala nam je i komšinica Joka.

– Kosa je bila neverovatan čovek. Predavala je fizičko u gimnaziji mojoj deci. Bila je druželjubiva i prijatna, ali su joj sinovi mnogo nedostajali.

STOJKOVIĆ SE OGLASIO NA FEJSBUKU

Vladimir Stojković se oglasio jutros na svom Fejsbuk profilu. U statusu je napisao da još ne veruje šta se desilo, na šta je usledilo više komentara u kojima su prijatelji s njim delili tugu i izražavali mu saučešće. Pogledajte ovde šta je Partizanov golman objavio na svom profilu.

(B. Mekić / Foto: M. Todorović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA